Gossip

Înfiase cinci copii, dar îi înfometa şi îi bătea crunt. Abuzurile incredibile la care actriţa Joan Crawford îşi supunea copiii

Înfiase cinci copii, dar îi înfometa şi îi bătea crunt. Abuzurile incredibile la care actriţa Joan Crawford îşi supunea copiii

La un an de la moartea starului din Vechiul Hollywood, una dintre fiicele adoptive ale actriţei a publicat o autobiografie care a scos la iveală latura necunoscută a lui Joan Crawford, aceea de mamă abuzivă şi violentă.

Christina Crawford, unul dintre cei cinci copii adoptaţi de Joan Crawford, şi-a lansat memoriile, Mommie Dearest, în 1978, moment în care întreaga lume a aflat despre alcoolismul starului hollywoodian, dar şi despre metoda dură de parenting pe care o practica. Iată câteva adevăruri dureroase scoase la iveală de fiica cea mare a fostei actriţe.

Joan nu putea să suporte umeraşele din sârmă şi, la un moment dat, şi-a trezit fiica în mijlocul nopţii ca să o certe că folosise, în timp zilei, aşa ceva. Dar n-a trezit-o uşor, cu un pupic pe obraz, ci apucând-o brutal de păr pe fiica sa. Crawford a tras-o pe Christina de păr din pat şi a bătut-o apoi cu un umeraş de sârmă până când copila a început să audă un ţiuit în urechi. „Fără umeraşe din sârmă, ai înţeles? Fără umeraşe din sârmă!”, ţipa faimoasa mamă scoasă din minţi.

Joan Crawford cu copiii Christina şi Christopher

Modifică Setările