Lifestyle

Ingredientul natural care nu lipseşte din tratamentele pentru piele catifelată şi păr sănătos ale lui Kim Kardashian

Ingredientul natural care nu lipseşte din tratamentele pentru piele catifelată şi păr sănătos ale lui Kim Kardashian camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Kim Kardashian are un ten impecabil şi o piele catifelată. Ea s-a declarat fanul numărul 1 al apei de orez şi a mărturisit în mai multe interviuri că o foloseşte pentru păr şi faţă.

Acest lichid conţine vitaminele B, D, E şi A, dar şi calciu şi fier. Combinaţia ideală care ne întăreşte părul şi îi dă strălucire. Pielea devine şi ea moale, hidratată şi catifelată. Cercetările făcute pe apa de orez concluzionează că aceasta este ca un balsam pentru pielea arsă şi înroşită de soare şi are şi proprietăţi anti-îmbătrânire.

Apa de orez nu este doar secretul lui Kim Kardashian, ci este folosită de femeile din Asia de secole, pentru beneficiile sale.

Cum faci acasă apa de orez

Ai nevoie de 3 linguri de orez organic, 500 ml apă, 3 linguri de ovăz organic şi o linguriţă de miere. Spală orezul cu apă rece, apoi adaugă-l în apa pregătită şi lasă-l acolo 2 ore. Apoi scurge apa în care a stat orezul într-un recipient. Adaugă ovăzul şi mierea, amestecă şi mai lasă-l 20 minute.

După ce lichidul s-a îngroşat, aplică-l ca o mască pe faţă şi păr, lasă-l să acţioneze jumătate de oră după care poţi clăti cu apă călduţă. Masca poate fi utilizată o dată pe săptămână.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările