News

Înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. Vedetele l-au condus pe ultimul drum

Înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. Vedetele l-au condus pe ultimul drum

De câteva zile este doliu în lumea modei româneşti. Celebrul designer Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier cumplit. Astăzi, Răzvan Ciobanu a fost înmormântat.

Designerul Răzvan Ciobanu a fost înmormântat astăzi, în Cimitirul Progresul din Capitală. Trupul lui neînsufleţit a fost depus la capela din cimitir încă de marţi, iar în zilele acestea toţi cei care l-au preţuit pe celebrul designer şi-au putut lua la revedere.

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Locul de veci este lângă cel al bunicului lui

UPDATE 12: 45. Sicriul cu trupul neînsufleţit al celebrului designer a fost dus către locul de veci. Regretatul designer se va odihni lângă locul de veci al bunicului lui, decedat în 1996.

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Vedetele îl conduc pe ultimul drum

La ora 11, astăzi, slujba religioasă care îl comemorează pe celebrul designer a început. Cu puţin timp înainte, însă, vedetele din showbizul românesc au sosit pentru a-i aduce un ultim omagiu şi pentru a-l conduce pe ultimul drum. Printre acestea s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman, Mircea Solcanu, Rita Mureşan şi Vica Blochina, informează libertatea.ro.

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Fostul iubit, dărâmat de durere

Printre cei care au sosit dis de dimineaţă la capelă s-a numărat şi fostul iubit al designerului, după care Răzvan Ciobanu încă suferea. În fotografiile realizate de jurnaliştii de la faţa locului, bărbatul era, pur şi simplu, dărâmat de durere. Îmbrăcate în haine cernite, Marius şi-a făcut apariţia acompaniat de o prietenă.

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: Adina Buzatu a decis să nu mai participe la slujba de înmormântare

Cu doar câteva ore să înceapă slujba de înmormântare, Adina Buzatu, colega de breaslă a regretatului Răzvan Ciobanu, a anunţat că a decis să nu-l conducă pe ultimul drum. Justificarea acesteia este că totul s-a transformat într-un scandal uriaş, care îi întinează memoria celui care a fost Răzvan Ciobanu. ”Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun şi talentat, designerul genial Razvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potenţat de interpretări, supoziţii, ipoteze, declaraţii, păreri mai mult sau mai puţin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în nefiinţă şi sa inteteasca durerea celor care l-au iubit.
Pur si simplu nu pot sa ma uit in ochii mamei lui care cu greu indura pierderea unicului fiu si care s-a abtinut de la orice declaratii in speranta ca va putea sa isi ia ramas bun in liniste si demnitate. Om fiind, Razvan nu a fost lipsit de gresala, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, sa ne judecam semenii? Ma rog la Dumnezeu sa ne dea intelepciunea de a lua lucrurile ca atare, de a lasa organele abilitate sa faca ancheta si de a-l pastra pe Razvan in memoria noastra pentru ceea ce a fost ca om si pentru talentul lui iesit din comun. Te voi purta in suflet mereu, dragule! Imi pare atat de rau....”, este mesajul postat de Adina Buzatu pe reţelele de socializare.

Modifică Setările