Agenda

INNA, primul concert în România, în 2016, la restaurantul NUBA

INNA, primul concert în România, în 2016, la restaurantul NUBA

Pentru că aşa un subiect monden nu putea fi trecut cu vederea tocmai de către noi, am decis să vă anunţăm de cel mai exclusivist party din această vară, ce va avea loc joi în capitală.

afis INNA Nuba

După cum ne-a obişnuit înca din iarnă, restaurantul NUBA susţine o serie de petreceri săptămânale începând de miercuri şi până sâmbătă inclusiv astfel în cât NUBA a câştigat titlul de cea mai în vogă locaţie; cel mai căutat lounge-restaurant având cu certitudine cel mai mare număr de vizitatori săptămânali atât din rândul restaurantelor bucureştene cât şi de la malul mării, numărul total de clienţi ajungând aproape de 2500 pax / săptămână.

Joia aceasta, NUBA a decis să scrie istorie şi să aducă pe şceană pentru prima dată în 2016 în România, poate cel mai cunoscut cântăreţ român al tuturor timpurilor, INNA, alături de trupa şi dansatorii săi iar show-ul se anunţă a fi unul cu totul spectaculos.

locatie

Aşa cum probabil ştiti deja, petrecerile NUBA încep undeva după apusul soarelui, în jurul orei 22:00, debutează cu o cină asian-fusion precum specificul restaurantului iar mai apoi uşor uşor atmosfera devine vibrantă datorită dj-ului rezident, Dj UNKnown, muzica creşte în intensitate datorită, spiritul de petrecere începe să plutească în aer iar în cel mai hot moment al serii veţi avea parte de această surpriză din parte organizatorilor, concertul INNA.

Că tot am amintit de preparatele asian-fusion, trebuie să vă mărturisim că Chef Cătălin Petrescu ne-a declarat că a lucrat intens la reţete şi modul de preparare iar meniul nou deschisei terasa de vară de pe lacul Herastrau satisface orice exigenţă fiind cu mult îmbunătăţite faţă de perioada de deschidere a primei locaţii din zona Nordului.

Aşadar, totul la superlativ şi după cum v-am spus nu aveam cum să nu vă atragem atenţia asupra unui aşa eveniment într-o asa locaţie cu un renume de proporţii