Vedete

Inna şi Alina Eremia, show erotic la piscină? Surprinse în timp ce se pipăiau senzual

Inna şi Alina Eremia, show erotic la piscină? Surprinse în timp ce se pipăiau senzual

După o zi stresantă la studio sau chiar şi după concerte, vedetele aleg şi ele ca metodă preferată de combatere a stresului piscina, unde se pot relaxa şi bronza în acelaşi timp. Pe această reţetă au mers şi cântăreţele Inna şi Alina Eremia, prietene de altfel, care şi-au propus să bifeze împreună o zi la piscină.

Programul lor încărcat îşi spune cuvântul la un moment dat, iar cele două artiste au nevoie de momente de respiro, pe care şi le fructifică din plin atunci când găsesc o „portiţă de scăpare” în agendă. Şi cum vara calendaristică s-a terminat, Alina şi Inna au decis să forţeze anotimpul călduros încă o vreme, în bikini sexy şi doritoare de bronz.

Vremea a fost pe placul celor două, având în vedere că, deşi am intrat în prima lună a toamnei, septembrie, temperaturile sunt în continuare ridicate, oferind în continuare prilejul unei zile relaxante pe litoral, la terase sau piscine. Cele două prietene au avut grijă una de bronzul celeilalte, dându-se cu loţiune de soare, spre deliciul celor din jur, iar fotoreporterii Click! le-au surprins şi în timpul unei discuţii „ca între fete”.

Iată fotografiile sexy cu Inna şi Alina Eremia la piscină