Vedete

INNA şi iubitul, în ipostaze "obraznice", în vacanţă. Cântăreaţa şi Deliric sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

INNA şi iubitul, în ipostaze "obraznice", în vacanţă. Cântăreaţa şi Deliric sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cât sunt de obraznici şi de amuzanţi! INNA şi iubitul Deliric sunt la mare depărtare de România, se bucură de o vacanţă pe cinste! Acolo au realizat o fotografie trăznită care imediat a atras atenţia. 

Recent a fost ziua de naştere a INNEI. Cântăreaţa a petrecut în România alături de câţiva prieteni aproapiaţi, dar şi de iubit. Iată că şi-a dorit ceva mai special la aniversarea de anul acesta şi a părăsit România, chiar dacă suntem în pandemie, chiar dacă condiţiile de călătorie nu mai sunt la fel ca acum câteva luni. 

Cu toate acestea, INNA şi Deliric se bucură de soare, de clipe perfecte în Dubai. Aceasta este destinaţia pe care au ales-o cei doi îndrăgostiţi. Acum nu se mai feresc nici de ochii curioşilor, îşi trăiesc iubirea şi pe reţelele de socializare. Aşa face că artistul a postat pe Instagram o imagine din piscină în care pare că o muşcă de posterior pe cântăreaţă. Amuzant, nu?

Fanii celor doi au reacţionat, dar şi prietenii apropiaţi. Au primit peste 30.000 de like-uri şi peste 200 de comentarii: "Parcă ziceai că eşti vegetarian... (...) Faci o poză singur 8.000 de like-uri, faci o poză cu fundul Innei peste 30.000 de like-uri. "

Priviţi în galeria foto ipostaza cu cei doi!

INNA confirmă relaţia cu Deliric: "Da, suntem împreună!"

În august au confirmat că formează un cuplu.

„Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi', a spus INNA pentru Elle.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările