News

Inovaţie pentru o viaţă „fără fumuri“

Inovaţie pentru o viaţă „fără fumuri“

Liderul mondial în materie de inovaţie si dezvoltare a produselor fără fum, Philip Morris a lansat anul trecut IQOS 3 DUO, noul dispozitiv din familia produselor dedicate fumatorilor adulti IQOS.

 

Investind în cercetarea şi dezvoltarea tehnologiilor avansate cu scopul de a crea un viitor fără fum, Philip Morris a mai făcut un pas spre a satisface cât mai multe dintre nevoile consumatorilor. IQOS 3 DUO, este cel mai nou şi mai evoluat produs din portofoliul acestei companii, dezvoltat pe baza feedback-ului consumatorilor.

Acesta aduce funcţionalităţi noi, care ajută fumătorii adulţi, care altfel ar continua sa fumeze, să treacă mult mai uşor de la fumatul convenţional la o alternativă mai bună: stiloul IQOS DUO permite două utilizări consecutive şi o încărcare mai rapidă.  

Mai mult decat evoluţia tehnologică, IQOS 3 DUO vine în completarea portofoliului de culori oferite printr-o ediţie Copper specială, compania promiţând o nouă culoare la fiecare şase luni.

Odată cu lansarea la nivel internaţional a acestui nou produs din familia IQOS, a fost făcut un pas important în demersul Philip Morris de a oferi o alternativă mai bună la fumatul tradiţional.

“Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investiţia constantă în dezvoltarea şi comercializarea de produse fără fum, fundamentate ştiinţific, ce pot ajuta milioane de adulţi, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună. Aceste îmbunătăţiri şi inovaţii continue ale dispozitivelor IQOS sunt esenţiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ 8,8 milioane de fumători adulţi din întreaga lume au trecut la IQOS şi au renunţat la ţigări.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.

Materialul este realizat în parteneriat cu IQOS şi conţine elemente publicitare. Pentru a afla mai multe informaţii despre modul în care Philip Morris International contribuie la viziunea pentru un viitor fără fum, vă invităm să vizitaţi website-ul companieiwww.pmi.com