Case Regale

Însărcinată cu Harry, Prinţesa Diana a ascuns un secret incredibil. Reacţia Prinţului Charles i-a zdrobit inima mamei

Însărcinată cu Harry, Prinţesa Diana a ascuns un secret incredibil. Reacţia Prinţului Charles i-a zdrobit inima mamei

Una dintre cele mai frumoase ipostaze ale regretatei Prinţese Diana a fost aceea de mamă. Ştim că a existat o legătură strânsă între Lady Di şi cei doi fii ai ei, însă un lucru a rămas necunoscut legat de naşterea Prinţului Harry. Charles îşi dorea cu disperare o fetiţă, după ce devenise deja tatăl Prinţului William, iar acest lucru a făcut-o pe faimoasa gravidă să ascundă sexului copilului pe durata întregii sarcini. Dar cu ce cost?  

La aproximativ un an de la naşterea Prinţului William, în iunie 1982, Diana era presată să producă un nou moştenitor. În septembrie 1983, Palatul Buckingham a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că Diana era din nou însărcinată, însă a pierdut sarcina după numai câteva zile de la anunţul oficial. La începutul anului 1984, Lady Di a descoperit că era iar gravidă, iar, în timpul sarcinii dificile, ea se plângea apropiaţilor că “nu cred că sunt făcută pentru linia de producţie, dar, cu toate astea, merită tot efortul până la urmă”.

În septembrie 1984, a venit pe lume Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după 9 ore crunte de travaliu. “Charles şi-a dorit o fetiţă”, a declarat, la un moment dat, Prinţesa Inimilor. “Harry era băiat. Iar primul lui comentariu a fost: <O, Doamne Dumnezeule, e băiat!> După care a adăugat: <Are chiar şi părul roşcat!>.” Charles a explicat ulterior că era o glumă, însă “gluma” proaspătului tată n-a fost deloc gustată de faimoasa mămică. Şi asta pentru că cel de-al doilea fiu al lor semăna izbitor de mult cu rudele ei, nicidecum cu familia lui Charles.

Modifică Setările