News

Însărcinată, dar cu nişte picioare superbe. Kirsten Dunst arată bine în rochii mini!

Însărcinată, dar cu nişte picioare superbe. Kirsten Dunst arată bine în rochii mini!

Los Feliz, CA - *EXCLUSIVE* - Pregnant actress Kirsten Dunst and a friend are spotted out for lunch at Little Dom's in Los Feliz. Kirsten was showing off her ever growing baby bump in a short white dress paired with a white handbag and a pair of flats. Pictured: Kirsten Dunst BACKGRID USA 11 FEBRUARY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Cine a spus că gravidele nu pot fi sexy, chiar dacă au burtica proeminentă? O demonstrează chiar actriţa Kirsten Dunst care, deşi se află în ultimul trimestru de sarcină, încă se mai poate lăuda că nu a luat prea mult în greutate, unde mai pui că are nişte picioare superbe.

Ar fi şi păcat să umble acoperită când a fost înzestrată cu asemenea calităţi fizice, aşa că blonda în vârstă de 35 de ani poartă rochii mini pe stradă. Este însărcinată cu primul ei copil cu logodnicul său, Jesse Plemons şi a luat o pauză de la carieră pentru că simţea chemarea maternă. Norocul i-a surâs pentru că la începutul anului se afla faptul că este însărcinată, iar Kristen era cum nu se poate mai fericită.

În curând va deveni mamă şi chiar dacă nu a dorit să vorbească în mod public despre asta, avem numai cuvinte de laudă la adresa ei. Burtica proeminentă se vede cu ochiul liber pe sub rochiile baby doll, fie ele de un alb imaculat sau colorate, iar picioarele sunt cu siguranţă unele la care ar visa chiar şi colegele ei de breaslă.

Foto: Hepta

Modifică Setările