Vedete

Însărcinată în 6 luni, Lavinia Pârva e în toiul pregătirilor pentru venirea pe lume a bebeluşului

Însărcinată în 6 luni, Lavinia Pârva e în toiul pregătirilor pentru venirea pe lume a bebeluşului camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Artista intră în ultimul trimestru de sarcină, motiv pentru care a început deja să prospecteze piaţa produselor destinate îngrijirii bebeluşilor.

Lavinia Pârva (34) traversează cea mai fericită perioadă, fiind însărcinată cu primul copil al său şi al lui Ştefan Bănică Jr. Artista va deveni mămică la începutul verii, când va aduce pe lume un băieţel.

În ciuda speculaţiilor, soţia lui Ştefan Bănică jr. a explicat că sarcina nu a fost programată şi că nu a făcut niciun efort sau tratament pentru a concepe bebeluşul. Iar acum e în toiul pregătirilor, făcând cumpărături pentru trusou, camera copilului şi, bineînţeles, studiind piaţa cărucioarelor.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă şi religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a avut loc în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Modifică Setările