News

Întâlnire de gradul 0 la Globurile de Aur! Angelina Jolie a dat nas în nas cu Jennifer Aniston

Întâlnire de gradul 0 la Globurile de Aur! Angelina Jolie a dat nas în nas cu Jennifer Aniston

Cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur n-a fost lipsită de surprize ori... întâlniri neaşteptate! Duminică noapte, cele două mari rivale de la Hollywood au dat nas în nas. Vorbim despre Angelina Jolie, care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al Globurilor de Aur la braţul fiului ei, şi despre Jennifer Aniston, cealaltă fostă soţie a lui Brad Pitt, care a venit pentru a înmâna un premiu la categoria ”cea mai bună actriţă într-o serie televizată, musical ori comedie”. Aniston a urcat pe scenă pentru a înmâna un Glob de Aur După mulţi ani, Angelina şi Jennifer au fost în aceeaşi încăpere. Şi chiar dacă au încercat să evite orice interacţiune, Jen evitând să defileze pe covorul roşu şi urcând direct pe scenă alături de actriţa Carol Burnett, neaşteptatul s-a produs. Camerele de luat vederi din încăpere au surprins momentul stânjenitor în care Jennifer Aniston a urcat pe scenă, iar Angelina Jolie a fost nevoită să-i urmărească discursul.

Şi chiar dacă niciuna dintre ele nu s-a comportat într-un anume fel vizavi de cealaltă, un moment anume în care Angelina şi-a coborât privirea a fost ridiculizat în mediul online.

Internauţii au speculat că actriţa a evitat contactul vizual cu Aniston şi că nu se simţea deloc confortabil avându-şi rivala de-o viaţă fix în faţă. Culmea e că acest moment a coincis cu cel în care Dakota Johnson a privit-o pe Angie, în căutarea vreunei reacţii vizavi de Aniston.

Indiscreţia actriţei din ”Fifty Shades of Grey” a cauzat un alt val de reacţii isterice în mediul online. ”Ai minţi dacă ai spune că nu te-ai fi uitat şi tu la Jolie pentru a-i vedea reacţia în timp ce Aniston e pe scenă”, a fost mesajul care a însoţit o astfel de imagine postată pe Twitter.

Privirea indiscretă a actriţei din ”Fifty Shades of Grey”

Cert e că, de fapt, momentul n-a fost pe atât de stânjenitor pe cât s-a speculat, ambele actriţe tratând cu demnitate ipostaza în care erau puse. Ba chiar, după terminarea galei, atât Aniston, cât şi Jolie, s-au prezentat la after-party-ul Netflix, unde, desigur, n-au interacţionat deloc sau cel puţin nu există dovezi că ar fi făcut-o.

La after-party, Angie a venit alături de fiul său, Pax

foto: NBC

Modifică Setările