Gossip

Întâlnire de gradul zero între un concurent Exatlon şi fosta iubită

de admin

Întâlnire de gradul zero între un concurent Exatlon şi fosta iubită

Aseara, la OK! Rooftop Party organizat pe terasa Trick Shot de la Mega Mall, concurentul de la Exatlon, Cătălin Cazacu şi fosta lui iubită, Anna Roman, au dat nas în nas. După plecarea lui Cătălin în Republica Dominicană şi după apariţia zvonurilor legate de o  idilă înfiripată între el şi solista Claudia Pavel (Cream) sub soarele Caraibilor, Anna a ales să se mute din apartamentul lui Cătălin, unde locuiau împreună.

Separarea s-a produs după ce Cazacu a declarat la unul dintre testimoniale că este singur, că nu are nicio relaţie în ţară, în timp ce Anna arătase în cadrul emisiunii Wow Biz mesajele de dragoste primite de la Cătălin chiar înainte de a se muta în camp şi de a preda telefonul mobil echipei de producţie.

Imediat după ce am dat startul petrecerii pe terasa de la Mega Mall, Anna şi-a făcut apariţia într-o superbă salopetă verde, respectând dress code-ul evenimentului - colourful. S-a distrat cu prietenele, iar spre finalul serii, Cătălin a venit şi s-a alăturat colegilor de la Exatlon, iar privirile celor doi s-au intersectat.  Anna s-a simţit stânjenită, iar Cătălin a privit-o îndelung. Se pare că cei doi nu şi-au mai dat nicio şansă, poate şi pentru că povestea lor de dragoste fusese destul de tumultoasă înainte de plecarea lui la Exatlon. Anna a mărturisit la TV că pierduse o sarcină şi au trecut prin momente dificile împreună.

De altfel, după ce Anna şi-a dat seama că între ea şi Cazacu nu va mai fi nimic la întoarcerea din Dominicană, aceasta a plecat într-o vacanţă exotică în Tanzania şi a postat pe reţelele sociale numeroase imagini senzuale din această escapadă.

Modifică Setările