News

Întâlnire emoţionantă! Gestul pe care Andreea Berecleanu l-a făcut în amintirea Cristinei Ţopescu

Întâlnire emoţionantă! Gestul pe care Andreea Berecleanu l-a făcut în amintirea Cristinei Ţopescu camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Au trecut două luni de la plecarea Cristinei Ţopescu, dar cei care au iubit-o se rup cu greu de tot ce are legătură cu fosta vedetă TV. Acesta este şi cazul fostei ştiriste Andreea Berecleanu. În amintirea prietenei sale de o viaţă, frumoasa brunetă a fost ieri să o vadă pe Sisi, căţeluşa care i-a stat Cristinei aproape în ultimele momente de viaţă, dar şi după moarte. Momentul a fost unul emoţionant.

"Ieri am văzut-o pe Sisi. Începuse brusc să plouă torenţial când m-am întâlnit cu Deborah Faoro şi Mugur Pop, mari iubitori de animale şi de caritate. Au scos-o pe Sisi dintr-o maşină cu număr de Sibiu. Nu mai conta ploaia, era mai importantă povestea. Sisi a fost una dintre căţeluşele Cristinei Topescu. Toţi ceilalţi au fost adoptaţi de oameni cu suflet mare. Eu îl am pe Dumi, deja de 10 ani, dăruit de Cristina. Dacă iubiţi căţeii şi vă doriţi un căţel bun, dresat şi iubitor, Sisi aşteaptă un stăpân care să o ocrotească exact aşa cum a făcut-o Cristina", a mărturisit Andreea Berecleanu.