News

Întâlnire istorică la Casa Albă. Donald Trump, faţă în faţă cu Kim Kardashian

Întâlnire istorică la Casa Albă. Donald Trump, faţă în faţă cu Kim Kardashian

Cine ar fi crezut că Donald Trump şi Kim Kardashian se vor întâlni vreodată la Casa Albă pentru discuţii serioase? Ei bine, evenimentul a avut loc miercuri, iar diva Kim a stat faţă în faţă cu preşedintele Statelor Unite ale Americii în Biroul Oval.

Iar vedeta de televiziune a sosit la reşedinţa lui Donald Trump pentru o întrevedere în cadrul căruia cei doi au vorbit despre reformele din închisori, Kim militând pentru eliberarea unei femei care a primit o sentinţă pe viaţă pentru o infracţiune cu droguri.

Kim a pozat lângă Trump în Biroul Oval, cerându-i preşedintelui să o graţieze pe Alice Marie Johnson, în vârstă de 63 de ani, care a petrecut mai mult de două decenii în spatele gratiilor şi încă nu este eligibilă pentru eliberarea condiţionată. Ulterior, Kardashian i-a mulţumit lui Trump pentru întâlnire. Ea a scris: "Aş dori să-i mulţumesc preşedintelui Trump pentru timpul acordat în această după-amiază. Sperăm că Preşedintele va acorda clemenţă doamnei Alice Marie Johnson, care execută o condamnare pe viaţă pentru o infracţiune non-violentă. Suntem optimişti cu privire la viitorul doamnei Johnson si sperăm că ea - şi alţii la fel ca ea - vor avea o a doua şansă la viaţă."

Kim s-a îmbrăcat protocolar pentru sosirea la Casa Albă şi a purtat un outfit all black, pantaloni lungi, o bluză neagră şi sacou potrivit, alături de o pereche de pantofi coloraţi.

Foto: Twitter

Modifică Setările