Royals

Întâlnirea fashionistelor. Regina Rania a eclipsat-o pe Melania Trump în timpul vizitei regale

Întâlnirea fashionistelor. Regina Rania a eclipsat-o pe Melania Trump în timpul vizitei regale camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

La scurt timp de când Regina Letizia şi Regele Felipe al Spaniei au vizitat America, a venit rândul suveranilor Iordaniei să se afle într-o vizită regală la Casa Albă. Ieri, Regina Rania şi Regele Abdullah au fost invitaţi de Melania şi Donald Trump la un ceai în biroul oval. Regina Rania şi Regele Abdullah au vizitat Casa Albă Dorinţa multora de a le vedea pe Melania Trump şi Regina Rania împreună s-a împlinit. Cele două fashioniste au dat o lecţie de stil şi rafinament odată cu întâlnirea lor la Casa Albă. Suveranul iordanian se află într-o vizită regală, alături de soţul ei, în SUA, unde sunt găzduiţi chiar de către prima-doamnă şi soţul acesteia, Donald Trump.

Întâlnirea dintre cele două a fost aşa cum mulţi s-au aşteptat. Plină de stil şi fără cusur. Atât Regina Iordaniei, cât şi Melania Trump au optat pentru outfituri în nuanţe de roz pudrat, perfecte pentru o întâlnire oficială, de vară. Diferenţa a făcut-o, însă, croiul outfitului. Şi asta pentru că în timp ce Melania Trump a ales o rochie Proenza Schouler, uşor conică şi acoperind foarte puţin  genunchii, Regina Rania a mers pe un outfit compus din pantaloni palazzo, cu influenţe tradiţionale, şi cu o cămaşă albă, boemă.

Amândouă şi-au accesorizat ţinutele cu pantofi foarte înalţi, în nuanţe de roz pudrat. E drept, Regina Rania a pozat pentru cadrele oficiale şi cu o geantă roz, în timp ce Melania Trump a omis acest accesoriu din outfitul său. Deci, cine credeţi că a câştigat acest duel stilistic?