News

Întâmplări 100% adevărate. Staruri care au fost răpite!

Întâmplări 100% adevărate. Staruri care au fost răpite!

Nu este niciun scenariu hollywoodian, ci realitatea pură! Aceste vedete au trecut prin momente de groază atunci când au fost private de libertate şi ţinute captive.

Madonna

Mariajul din anii ’80 al Reginei Pop cu Sean Penn a fost unul cât se poate de zbuciumat, care a culminat cu răpirea şi maltratarea divei de către soţul ei aflat sub influenţa alcoolului. Astfel, în decembrie 1989, Madge a trecut printr-un adevărat coşmar, care a durat nu mai puţin de două ore. În Ajunul Anului Nou, ea a fost ţinută captivă, legată fedeleş la mâini şi la gură şi, pe deasupra, bătută.

Madonna şi Sean Penn, pe vremea când erau fericiţi împreună

Se pare că Sean era beat criţă în acele momente, ceea ce i-a agravat nervozitatea pe care o avea în mod obişnuit. Şi-a legat bine nevasta de un scaun şi a bătut-o într-un atac de agresivitate incredibil. Madonna a reuşit într-un final să scape singură, să se elibereze. Au existat ulterior rapoarte medicale şi ale poliţiei care dovedesc că asemenea episod regretabil chiar a avut loc, însă Madonna a negat întregul incident ani mai târziu. E posibil să fi acoperit fapta de-o violenţă uimitoare a lui Penn pentru simplul motiv că cei doi soţi s-au împăcat după acest moment. Nu pentru mult timp însă.