Royals

Înţelegerea pe care regina Elisabeta a II-a a avut-o cu prinţul Philip. Aşa a reuşit să treacă peste durerea pierderii soţului

Înţelegerea pe care regina Elisabeta a II-a a avut-o cu prinţul Philip. Aşa a reuşit să treacă peste durerea pierderii soţului camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

După imaginile dureroase cu regina îndoliată şi singură la înmormântarea iubitului său soţ, la câteva luni Maiestatea Sa iese în lume veselă, sociabilă şi în ţinute colorate, aşa cum o ştim dintotdeauna.

Cum a fost posibil să treacă atât de repede peste moartea mult iubitului său soţ? Jurnaliştii britanicii de la The Mirror au găsit explicaţia.

Durerea pierderii partenerului de viaţă nu este una uşor de dus. Suverana Angliei şi prinţul Philip au fost căsătoriţi 73 de ani, până în aprilie anul acesta, când ducele de Edinburgh a plecat din această lume, cu puţin timp înainte de a împlini 100 de ani.

Viaţa nu le-a fost uşoară, chiar dacă din afară oamenii cred altceva. Şi asta fiindcă regina Elisabeta şi-a luat rolul foarte în serios, iar sentimentul datoriei a primat înaintea sentimentelor proprii. Ca orice căsnicie, cu suişuri şi coborâşuri, la maturitate cei doi au devenit cei mai buni prieteni.

Şi deşi regina pare că a depăşit dificila pierdere din primăvară, cu siguranţă în suflet îl poartă pe cel care i-a fost partener de viaţă 73 de ani.

Acum la evenimente este veselă şi plăcută, ca un adevărat lider care inspiră încredere. Cum a depăşit această perioadă de doliu greu? Jurnaliştii britanici de la The Mirror au aflat că între regină şi prinţ a existat un acord. După moartea unuia dintre ei, cel rămas în viaţă avea obligaţia de-a „ţine doliu” o scurtă perioadă de timp. Apoi, trebuia să depăşească greul moment şi să meargă mai departe. Astfel, regina a trebuit să se reinventeze în scurt timp şi să afişeze o mină destinsă pentru public.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările