News

Internauţii sunt intrigaţi de fraţii mai mici ai lui Novak Djokovic. Cum arată acum şi cu ce se ocupă Marko şi Djordje Djokovic?

Internauţii sunt intrigaţi de fraţii mai mici ai lui Novak Djokovic. Cum arată acum şi cu ce se ocupă Marko şi Djordje Djokovic? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cazul Novak Djokovic a fost puternic dezbătut pe internet în aceste zile. Dacă şederea jucătorului de tenis în Australia şi participarea lui la Australian Open sunt încă sub semnul întrebării, internauţii au descoperit şi o parte mai superficială a acestui subiect: aspectul fizic al fraţilor mai mici ai lui Djokovic.

Este vorba mai ales de mezinul familiei Djokovic, Djordje Djokovic, care a participat alături de părinţii săi, Srdan şi Dijana, la o conferinţă de presă în această săptămână. Mulţi internauţi au observat, cu această ocazie, cât de chipeş este fratele în vârstă de 26 de ani al lui Novak.

Tânărul Djokovic a părut şi foarte sigur pe el la această conferinţă care a făcut înconjurul lumii, declarând că fratele său mai mare luptă doar pentru libertatea de a alege. La rândul lui jucător de tenis, Djordje a făcut de câteva ori echipă la dublu cu Novak Djokovic, însă este departe de performanţele sportive ale campionului sârb. Cât despre viaţa personală, tânărul Djordje are o legătură amoroasă cu o prezentatoare TV din Serbia, pe numele ei Saska Veselinov, o blondă glamouroasă care postează frecvent poze cu Djordje pe contul ei de Instagram.

Al doilea născut al familiei Djokovic, Marko, n-a fost prezent la celebra conferinţă de presă, însă îşi susţine frenetic fratele pe Instagram. Marko, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din tenisul profesionist şi lucrează ca antrenor de tenis în Mallorca, Spania. Acolo a întâlnit-o şi pe iubita lui, Leticia Tesara, o braziliancă de profesie fashion designer.

Cei doi fraţi, deşi trăiesc în umbra talentului lui Djokovic, sunt foarte apropiaţi de campionul sârb şi îl susţin necondiţionat în această dramă australiană a acestuia.

Foto: Getty Images, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările