Interviu

INTERVIU Andreea Bălan & George Burcea: "Ne mai dorim un copil"

INTERVIU Andreea Bălan & George Burcea: "Ne mai dorim un copil"

Au descoperit frumuseţea vieţii de familie şi, pentru că se descurcă atât de bine cu Ella, vor să-i dăruiască şi un partener de joacă.

Nu ştiu cum de Andreea Bălan (34) şi George Burcea (30) mai găsesc timp şi pentru ei doi, de vreme ce se împart între carierele lor, rolul de părinţi şi, mai nou, vlogging. Şi, totuşi, aceşti doi oameni activi şi-au organizat programul şi, mai ales, şi-au armonizat ritmul astfel încât să se bucure şi de un răsărit de soare, şi de roua de pe iarbă şi să-i facă loc în viaţa lor unui nou membru de familie, pe lângă micuţa Ella şi cei doi prieteni necuvântători, Jack şi Billy.

OK!: Eşti cel mai disciplinat artist cu care am colaborat.
Andreea Cum aşa?

Adică să vii tu înainte de ora stabilită?
Andreea Serios? Eu mereu ajung la timp.

George, tu eşti la fel de disciplinat?
George Sunt mai disciplinat! Mie îmi place să ajung înainte. De exemplu, la castinguri, merg cu o jumătate de oră înainte, beau o cafea, îmi repet textul, mă plimb puţin pe acolo, să ştiu că totul e OK şi că atunci când se face ora de probă sunt acolo, nu să ajung gâfâind. Urăsc să alerg, să mă grăbesc undeva. E bine să ai un timp pentru tine, să te linişteşti dacă te-ai agitat în trafic...

Cine se enervează cel mai tare când e la volan?
George Eu, cred.
Andreea Eu mă enervam înainte, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mă mai enervez. Am investit mult timp, efort, bani
la terapie. Pentru că am vrut! Chiar aseară îi spuneam şi mamei că poate i-ar face bine şi ei să meargă la terapie pentru că, atunci când ajungi la menopauză, treci prin stări multiple cauzate de schimbările chimice din organism. Eu, una, merg la terapie o dată, de două ori pe lună şi probabil o voi face şi când voi fi de vârsta mamei mele.

Apropo de vârstă, între tine şi George sunt patru ani diferenţă. Care este maturul dintre voi?
Andreea Depinde. În unele lucruri e firesc să ştiu eu mai multe, în alte lucruri el are o experienţă mai vastă. El e mai uman, mai sensibil, observă lucrurile simple şi frumoase ale vieţii mai repede decât mine. Eu poate nu le văd, sunt mai pragmatică. Dar asta e bine, pentru că ne completăm: unul e sensibil şi altul pragmatic.
George Şi unul foarte visător! Îmi place să visez. Dacă încetezi să visezi, interiorul se stinge, iar dacă se stinge, eşti degeaba. (zâmbeşte)
Andreea Îmi place asta la el. Cred că fiecare om ar trebui să aibă o parte de visare, pentru că oamenii care visează mai mult sunt mai fericiţi. Eu am pierdut asta, pentru că m-am lovit de foarte multe lucruri urâte, de-a lungul anilor. Eu visez doar dacă am nişte obiective de atins. Dacă îmi propun ceva, îmi fac planuri, cred în legea atracţiei, nu ştiu calea, dar ştiu finalitatea şi voi găsi cumva drumul până acolo.

Numai că viaţa nu este o ecuaţie cu toate elementele cunoscute, iar luciditatea poate ucide din romantism.
Andreea Exact! Şi de aceea este bine să nu fim amândoi la fel. Când l-am cunoscut, a venit la mine şi a văzut gazonul de pe terasă. Şi mi-a spus: „Mâine dimineaţă, pe la şase, ieşim să vedem roua de pe iarbă!“. Şi eu: „Ce? Există rouă pe iarbă?“. Eu nici nu-mi pusesem problema asta! Sau: „Hai să mergem până la mare să vedem răsăritul“. „Ce să facem? Păi, şi nu dormim?“ – eu, care mă culc la 03.00 şi mă trezesc la 12.00. (zâmbeşte)

Câte răsărituri ai văzut în viaţa asta?
Andreea Foarte puţine, când filmam videoclipuri. Dar cu George am văzut mai multe răsărituri decât am văzut până să-l cunosc.
George Cred că e foarte important pentru un om ca Andreea să vadă şi alte lucruri în afară de concerte, şedinţe foto, interviuri etc. „OK, lăsăm totul, hai până la mare!“. „ De ce?“, „Doar aşa, ca să ne plimbăm. O oră, să vedem luna, să vedem marea“. Mie îmi plac chestiile astea, pentru că am crescut şi la ţară, am fost înconjurat de natură, la bunici. Normal că am văzut roua de pe iarbă, dar n-am văzut alte lucruri pe care le-a văzut ea.

Ce-ai învăţat de când eşti cu Andreea?
George Să mă organizez mult mai bine decât o făceam înainte şi că, pe lângă vis, mai există şi business.

Modifică Setările