Interviu

INTERVIU! Brigitte Năstase şi sora ei, Cristina Szeifert: „Bărbatul perfect nu există“

INTERVIU! Brigitte Năstase şi sora ei, Cristina Szeifert: „Bărbatul perfect nu există“

Prima e soţia lui Ilie Năstase. A doua este varianta blondă a primeia. Şi cu altă fire, ce-i drept! Doamnelor şi domnilor, să le cunoaştem mai bine pe surorile Szeifert.

Le-am prins împreună dintr-o întâmplare. Cristina (36) ar fi trebuit să fie la Milano, dar o răceală de primăvară i-a în­târziat plecarea. Aşa că, dacă tot se afla la Bucureşti, i-am propus să ne accepte invitaţia, alături de mai ce­lebra ei soră, Brigitte (40), la o cafea şi la o vorbă ca-ntre fete.

Unde ai ţinut-o ascunsă pe Cristina până acum?

Brigitte Eh, nu am ţinut-o ascunsă. (zâmbeşte) Ea e mai mult plecată din ţară şi, aşa cum pentru mine a doua casă este Bucureştiul – noi prove­nind din Timişoara, aşa a doua ei casă e în Italia, unde are o viaţă, mai multe joburi. Acolo a făcut mai multe coperţi de reviste, lucrează împreună cu prietenul ei, care are un business cu maşini. Şi tot acolo sper că şi-a găsit fericirea.

Brigitte Năstase şi sora ei, Cristina Szeifert

De când eşti plecată?

Cristina Eu fac naveta Timişoara-Italia de mai mult de zece ani. Sunt plecată de la 24 de ani. Norocul e că fac puţin cu avionul, cam cât aş face cu maşina de la Timişoara la Arad, aşa că nu mi se pare că aş fi prea departe de casă.

Dar tot nu eşti acasă...

Cristina Păi, am o casă şi o afacere de vreo 15 ani în Timişoara – un salon de înfrumuseţare care e cel mai bun din oraş, cu o echipă foarte mare. Am acolo a doua familie, am 15 angajaţi, deci am multe lucruri şi în ţară.

Mai aveţi părinţii în viaţă?

Brigitte Doar pe mama. Tata a murit anul tre­cut...

Cristina Şi mai avem o soră, care are un băieţel. Eu sunt mătuşică pentru trei nepoţei.

Brigitte Ea e singura dintre noi care nu aredeocamdată copii.

Şi care dintre voi merge mai des s-o viziteze pe cealaltă?

Cristina Eu! Pentru că eu îmi permit cel mai mult să mă deplasez, neavând încă familie.

Şi când vă întâlniţi, ce vă place să faceţi împreună, ca fetele?

Cristina Cu Brigitte fac foarte multe, ieşim, mergem la shopping... Şi în Italia, le-am arătat lui Brigitte şi lui Ilie cele mai frumoase locuri, Veneţia, Florenţa, care pentru mine sunt foar­te familiare, dar şi cele mai tari locuri pentru shopping, pentru că eu cunosc mulţi designeri şi multe fabrici cu magazin propriu de unde poţi lua diverse lucruri la preţ de prima mână. Chiar şi pentru magazinul lui Brigitte am nişte ponturi.

Din câte se vede, tu te înţelegi foarte bine cu Ilie Năstase.

Cristina Foarte bine! Nici n-ai cum să nu te înţelegi bine cu el! Eu sunt şi mai glumeaţă, aşa ca el, o mai bârfim pe Brigitte... (râde)

Câţi ani aveai când l-a întâlnit sora ta?

Cristina Aveam vreo 28 acum şapte ani, când au început să iasă împreună.