Interviu

INTERVIU Ce-şi doreşte Andreea Esca de la Moş Crăciun? Declaraţia exclusivă a vedetei

INTERVIU Ce-şi doreşte Andreea Esca de la Moş Crăciun? Declaraţia exclusivă a vedetei

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun, iar vedetele au început deja să-şi facă lista cu dorinţe şi să-i scrie Moşului.

Una dintre celebrităţile care a dezvăluit ce vrea să-i aducă Moş Crăciun este Andreea Esca, ştirista de la Pro TV acordându-ne un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre perioada sărbătorilor de iarnă.

Ce amintiri ai din copilărie legate de sărbătorile de iarnă?

Portocale, banane împăturite în ziar şi depozitate la copt în dulap, mâncare bună, multe cadouri, tata care venea cu porcul în rucsac, mamaie care gătea dumnezeieşte, bomboane de pom în staniol vechi, tari, dar aşteptate, şi cutiile cu globuri scoase anual şi repune în brad, beteala şi multă veselie. Zăpada şi vacanţa la bunicii din Braşov, Poiana Braşov, patinaj, schi, lecţii pentru vacanţă şi miros de creioane de colorat Koh-i-Noor Hardtmuth.  

Dar legată de Crăciun?

Aceea despre cum l-am vazut pe Moşul când îşi lua zborul de pe balconul meu de la etajul şapte. Şi m-am gândit că e chiar curajos.

Care a fost cel mai frumos moment trăit în acest an?

Primirea Medaliei de Cavaler al Ordinului Naţional de Merit din partea statului francez.  

Pregăteşti masa de Crăciun singură sau primeşti ajutor din partea familiei?

Da, îmi place să pregătesc în cel mai mic amănunt masa de Crăciun, de altfel, sunt mai pasionată de decor decât de a găti. Probabil că eu voi face împreună cu cei mici turtă dulce, apoi sarmalele şi friptura vor fi făcute de o prietenă de familie. Salata de beuf şi cozonacii le comand.

Eu, însă, abia aştept să mă gândesc în ce culori o fac, ce şerveţele găsesc, ce tacâmuri, etc.

Ce îţi doreşti de la Moş Crăciun?

Un anume inel.

În familia ta încă există tradiţia cu Moş Crăciun? Vă surprindeţi cu unele cadouri sau ştiţi ce urmează să primiţi?

Ne mai surprindem, dar ne şi facem liste ca să nu dea Moşul greş. 

Cum îl primesc copiii tăi pe Moş Crăciun?

Deşi sunt mari, îl aşteptă cu aceeaşi nerăbdare. Doar că acum te prinzi dacă nu le-a plăcut. Dar mă distreaza cum de Moş Nicolae se trezesc nopatea să se uite în cizme. Alexia a fost foarte tristă că era în Anglia şi Moşul n-a găsit-o anul aceasta. Noroc că i-a lăsat cadoul în Bucureşti. 

Modifică Setările