Vedete

INTERVIU Ela Crăciun, despre al treilea, dar şi al patrulea copil: „E frumos să ai casa plină de copii“

INTERVIU Ela Crăciun, despre al treilea, dar şi al patrulea copil: „E frumos să ai casa plină de copii“

O spune cea care mai are un pic şi aduce pe lume al treilea copil. Iar soţul ei vorbeşte deja de al patrulea!

Nu degeaba i se spune SuperMom! Mamă a doi copii frumoşi, Alex (12) şi Alesia (6), soţie, jurnalist, blogger, influencer. Iar la această listă se va adăuga cât de curând un băieţel, pe care ea şi soţul său şi l-au dorit mult. Atât de mult, încât soţul îl plănuieşte şi pe următorul!

OK!: Ai intrat deja pe ultima sută de metri...
Ela Da. De data asta, însă, a fost mai greu. Prima oară am rămas însărcinată la 23 de ani. Mi-am revenit peste noapte, fără niciun efort. A doua oară, la 30 de ani, mi-a fost puţin mai greu, iar acum, deşi ştiu toate fazele prin care trebuie să trec, a fost cea mai grea sarcină. Două luni mi-a fost rău non-stop, de-asta nici n-am anunţat că sunt însărcinată până la vreo patru luni. Mergeam la filmări, la evenimente, dar în interiorul meu eram terminată. N-am putut să mănânc nici carne, nici peşte...

Şi cu ce te-ai hrănit?
Cu linte, cu ciuperci, cu alimente care înlocuiesc carnea.

Spuneai odată că visai să ai vreo şase copii...
Aseară vorbeam cu soţul meu şi-mi spunea: „Îţi iau ce vrei tu, dar hai să mai facem unul!“. Şi i-am zis: „Stai puţin, s-o luăm încet!“ (râde)

Încă unul, când al treilea n-a venit încă?
Da. (râde) Cum o vrea Dumnezeu! Alex e deja mare, peste trei ani va merge la liceu, Alesia a intrat în clasa pregătitoare... Timpul trece atât de repede! Iar soţul meu îmi spune: „Trebuie să mai facem un copil, că ei or să plece şi o să rămânem cu casa goală. Aşa, o să rămânem tot timpul cu câte unul“. Şi chiar mi-am făcut un calcul: când Alex o să aibă 18 ani, cel mic o să intre la şcoală, aşa că, dacă îşi va lua carnetul, poate să-l ducă el la şcoală. (râde)

Ţie îţi iese mişcarea asta cam la fiecare şase ani.
Am remarcat şi eu asta! (râde) Peste şase ani, totuşi, voi fi mai atentă. Dar e frumos să ai o familie mare. Eu o văd pe Anca Serea, care mi-e prietenă, şi văd cum se descurcă cu toţi copiii. E, însă, şi foarte greu, pentru că, oricât ai vrea, nu mai ai atâta timp şi disponibilitate cât aveai pentru doi. Şi n-aş vrea ca ei să simtă că unul e mai băgat în seamă şi altul e neglijat.