News

INTERVIU EXCLUSIV: Ronan Keating, tată pentru a cincea oară! OK! a stat de vorbă cu artistul şi soţia lui. "Ronan va trebui să facă vasectomie!"

INTERVIU EXCLUSIV: Ronan Keating, tată pentru a cincea oară! OK! a stat de vorbă cu artistul şi soţia lui. "Ronan va trebui să facă vasectomie!" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Soţia lui Ronan Keating a adus pe lume o fetiţă - este cel de-al doilea copil al cuplului şi al cincilea pentru Ronan, care mai are un fiu şi două fiice din căsnicia anterioară

Cuplul a anunţat ieri că familia lor are un nou membru: o fetiţă pentru care au ales numele Coco Knox. "Am avut o naştere liniştită", a ţinut să menţioneze soţia artistului, Storm, care a mulţumit echipei de la maternitatea privată Portland din Londra pentru că a avut grijă ca totul să decurgă perfect în condiţiile pandemiei. "Vrem să împărtăşim şi o veste bună în aceste vremuri tulburi, anunţând venirea pe lume a fetiţei noastre, Coco Knox Keating", a scris şi fericitul tătic. Pentru cei doi părinţi este o bucurie enormă faptul că au trecut cu bine peste această probă, Storm întorcându-se imediat după ce a născut la casa lor de la Hertfordshire, aflată la 37 km de Londra, acolo unde s-au izolat în această perioadă.

Iar drept dovadă că lucrurile au decurs minunat, la scurt timp după naştere, Storm se juca cu soţul şi băieţelul lor - Ronan postând foarte mândru o poză cu joaca lor, pentru a-şi lăuda soţia. "Această femeie este incredibilă. O adevărată forţă a naturii: la doar câteva ore după ce a născut, îl aleargă prin grădină pe băieţelul nostru", a povestit el.

OK! a stat de vorbă în exclusivitate cu cei doi chiar cu puţin înainte de criza pandemică, prin care Ronan Keating (43) şi soţia lui, Storm (38), trec cu multă precauţie, dar şi cu răbdare şi nădejde. În martie, fostul solist Boyzone, care şi-a continuat cariera în calitate de compozitor, dar şi ca gazdă a unei emisiuni radiofonice, a sărbătorit ziua lui (3 martie), dar şi ziua fiului său cel mare (16 martie), Jack, care a împlinit 21 de ani. Este primul fiu din căsnicia anterioară, din care le mai are pe fiicele Missy (18) şi Ali (14). Aflat din 2015 la al doilea mariaj, cel cu australianca Storm, Ronan şi-a dorit să simtă în continuare bucuria noilor începuturi. Aşa se face că, acum doi ani, aflam că soţia lui i-a dăruit un fiu, pe nume Cooper. Iar acum, Keating trăieşte bucuria naşterii lui Coco Knox, în nişte vremuri în care avem nevoie mai mult decât oricând să auzim şi veşti bune. Iată ce au povestit Ronan şi Storm în acest interviu acordat exclusiv pentru OK!UK, care i-a vizitat la casa lor din Hertfordshire pe când ea se afla în luna a opta de sarcină, cu puţin înainte de a lua decizia de a se izola acolo alături de soţ şi fiul lor, pentru a se afla în deplină siguranţă în timpul pandemiei. „Ştiam de ceva vreme că va fi fetiţă şi a fost destul de greu să păstrăm secretul“, spune râzând Ronan. „Oamenii ne tot întrebau dacă ştim ce va fi, iar noi le spuneam că da, dar încă nu putem spune“, adaugă Storm, care l-a cunoscut pe Ronan în 2010, când el era jurat la show-ul australian X Factor, al cărei producător era chiar ea.

Felicitări! Veţi avea o fetiţă...
Ronan Da, vom avea o fetiţă. Suntem foarte fericiţi!
Storm Mereu mi-am dorit un băiat şi o fetiţă, aşa că mă simt binecuvântată. Acum, Ronan va avea cinci copii, e de-ajuns, va trebui să facă vasectomie. (râde)
Ronan Ce tot spui? Hei, stai puţin...

Aşadar, aţi sperat să fie fetiţă.
Storm De fapt, eu mi-am dorit în secret o fetiţă prima dată, însă Cooper s-a dovedit un copil minunat, aşa încât, când am rămas din nou însărcinată, mi-am zis: „Aş putea să mai am un băieţel“. Dar acum, ce-i drept, ne facem puţin griji despre dinamica pe care o va schimba prezenţa unei fetiţe în familia noastră.
Ronan Oamenii spun că e mai dificil cu fetiţele, că sunt mai capricioase. Şi cum Cooper e un copil atât de cuminte, ne gândim că nu putem fi norocoşi de două ori. (râde)
Storm Dar chiar dacă ne va teroriza, sunt absolut încântată că va fi fetiţă.
Cum aţi reacţionat când aţi aflat?
Ronan Eu cred că am plâns puţin. M-am simţit binecuvântat şi am fost fericit pentru Storm.
Storm Am aflat în a treia lună de sarcină, când am făcut şi toate testele necesare legate inclusiv de vârsta mea, pentru că nu sunt o mamă foarte tânără. Totul a fost bine, ceea ce a venit ca o uşurare.
Cât de uşor ai rămas însărcinată?
Ronan Prea uşor! (râde) În două săptămâni.
Storm Noi ne-am gândit iniţial că va dura în jur de şase luni, pentru că avem o vârstă şi lucrurile nu se mai întâmplă la comandă. Ei bine, de fapt s-au cam întâmplat la comandă, ceea ce ne-a surprins. Dar a fost o bucurie.
Îţi aminteşti unde eraţi când aţi aflat că eşti însărcinată?
Am făcut testul de sarcină acasă, când Ronan era la muncă.
Ronan Mă trimisese cu două zile înainte la farmacia din orăşelul de aici să cumpăr testul, iar eu încercasem să-l iau fără să mă vadă cei care mă cunosc.
Storm Nu l-am făcut imediat ce mi l-a adus, fiindcă nici măcar nu eram convinsă că sunt însărcinată. Apoi, după două zile, m-am gândit că mi-a cam întârziat menstruaţia. Aşa că am făcut testul şi mi-am zis: „Oh, gata, începem din nou!“.
Cum a decurs sarcina?
Am avut stări de rău dimineaţa la început, care s-au prelungit apoi pe tot parcursul zilei. A fost mult mai rău decât atunci când am rămas însărcinată cu băiatul.
Ronan Da, primele trei luni au fost grele pentru ea.
Storm Din fericire, a trecut şi de atunci m-am simţit foarte bine.


Ai mai avut alte probleme de sănătate?
Nu, a fost o sarcină lipsită de complicaţii ca prima, dar fireşte că voi fi liniştită cu adevărat abia când îmi voi ţine fetiţa în braţe.
Ronan Şi eu gândesc la fel. Ne rugăm să avem un copil sănătos. Asta e tot ce contează.
Storm În septembrie, am avut o reuniune de familie în Papua Noua Guinee. Eram în primul trimestru de sarcină, aşa că greţurile mele erau maxime. Obstetricianul nostru ne-a recomandat să nu mergem, fiind o zonă cu pericol de malarie, dar şi unde se raportaseră cazuri de infectări cu virusul zika. Dar era o ocazie atât de însemnată pentru mine, încât nu puteam lipsi: era înmormântarea bunicilor mei.
Ronan Eu am avut mari emoţii cu acea călătorie, dar ştiam că nimic nu o putea opri pe Storm să meargă.
Storm Ne-am informat şi pregătit foarte bine înainte, am fost prevăzători.
Cum te-ai adaptat la schimbările pe care sarcina le aduce corpului tău? Spune drept: te simţi o femeie sexy în ipostaza asta?
Iubesc să fiu însărcinată... Mă rog, după ce nu mai am greţuri. Îmi place să văd cum îmi creşte burtica, mi-a fost dor de asta după ce i-am dat naştere lui Cooper. Îmi e dor şi să hrănesc copilul la sân. Aşa încât, da, pot spune că îmi plac schimbările pe care sarcina le aduce corpului meu. Cât despre cât de sexy mă simt, depinde de starea mea din acea zi. Uneori da, mă simt, alteori deloc.
Ronan Mie mi se pare o gravidă foarte sexy. Chiar zilele trecute am urmărit-o când ieşea de la duş şi i-am zis: „Oh, Doamne, arăţi incredibil“. Dar ce mi-ai zis? „Lasă prostiile!“ (râde)
Cum aştepţi naşterea acum, după ce ai trecut printr-o cezariană de urgenţă cu băiatul?


 

Modifică Setările