Interviu

INTERVIU Giulia Anghelescu: "Orice m-a provocat am făcut - rinoplastie, augmentare mamară. Vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani!"

INTERVIU Giulia Anghelescu: "Orice m-a provocat am făcut - rinoplastie, augmentare mamară. Vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Am stat la o şuetă cu gazda emisiunii Hai cu fetele! despre viaţa de cuplu în pandemie, bad ass parenting şi operaţiile estetice bifate până-n prezent

O ştim de mai bine de 20 de ani, când concerta cu trupa Candy, spre încântarea puştilor din întreaga ţară. Sau chiar de acum trei decenii, când urca pentru prima dată pe scenă. Giulia Anghelescu Huidu (36) s-a menţinut în lumina reflectoarelor cu cariera muzicală solo pe care şi-a construit-o şi cu restul proiectelor radiofonice sau televizate în care s-a implicat de-a lungul anilor, dar şi cu viaţa de soţie a lui Vlad Huidu şi mămică cool a doi copii superbi – Antonia (9) şi Mikael (6).

Te-ai întors la Prima TV după 17 ani!

Nu ştiu câţi, mulţi ani, n-am calculat cât a trecut de la Kiss Adventure. Dar mă bucur mult că a apărut acest proiect, pentru că una dintre priorităţile mele din 2021 era să mă întorc ori la radio, ori în televiziune. Hai cu fetele! îmi place foarte mult, mi se pare că mă integrez foarte bine în asemenea proiect. E o emisiune de divertisment, o gură de aer proaspăt în tot ceea ce înseamnă divertismentul la noi. Ne dorim să rămână o emisiune “curată”, cu invitaţi cool şi care prezintă patru păreri diferite despre diverse subiecte, având în vedere că suntem patru femei la cârma emisiunii.

În pandemia asta ai dus dorul întâlnirilor cu fetele?

Încă mai duc dorul, pentru că singurele mele ieşiri sunt când am de filmat emisiunea, în rest sunt acasă cu copiii. De-abia aştept să se termine toată nebunia asta! Până atunci stau cuminte, cum am stat de un an întreg deja, şi încerc pe cât posibil să rămânem în siguranţă cu toţii.

Înţeleg că ţie şi soţului tău vă e mai bine în pandemie decât v-a fost înainte! Cum reuşiţi asta?

Nu avem niciun secret. Până în martie anul trecut, când am intrat în izolare, avuseserăm discuţii în contradictoriu despre cât de mult eram eu plecată de acasă sau cât de mult munceam amândoi. Chiar vorbeam cu Vlad în prima săptămână de izolare, în 2020, că, dacă ne-am contrazis atât până atunci, cât de rău o să ne fie oare în izolare?! Contrar aşteptărilor noastre, cu toate că am stat 24 din 24 de ore împreună, ne-am apropiat foarte mult, ne-am cunoscut mai bine. Suntem nişte fericiţi! Nu ne-am mai certat de un an de zile!

Modifică Setările