Interviu

INTERVIU Magda Pălimariu, despre căsnicie, sărbătorile de iarnă şi partenerul ideal de dans: „Îmi doresc să am copii“

INTERVIU Magda Pălimariu, despre căsnicie, sărbătorile de iarnă şi partenerul ideal de dans: „Îmi doresc să am copii“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV are parte doar de cer senin în viaţa ei de când şi-a găsit partenerul ideal de dans şi şi-a schimbat numele de familie.

Născută în Sibiu, şi-a făcut studiile superioare în Cluj şi şi-a lansat cariera jurnalistică în Bucureşti. De pe 21 august 2021, de când a devenit soţia lui Ionuţ Eriksen, preşedintele Camerei de Comerţ Norvegiano-Române din Oslo, superba vedetă TV face naveta între România, Norvegia şi Danemarca. Magdei îi place să călătorească, e limpede asta! Ce altceva îi mai stârneşte interesul?

Magda, cum ţi s-a schimbat viaţa de când eşti soţie?

Nu s-a schimbat nimic esenţial. Cred că asta este şi ideea: să te simţi liber şi autentic lângă partener. Acum am cu cine împărţi toate momentele prin care trec şi suntem sprijin unul pentru celălalt. În plus, am şi partener de dans... (râde)

Şi, că tot eşti la casa ta, unde este „acasă“ pentru tine acum?

Acasă este acolo unde sunt cei dragi. Acasă este Sibiu, este Bucureşti sau Norvegia – atât timp cât sunt înconjurată de familie şi prieteni este tot ce contează. Mie îmi place tare mult să călătoresc şi mă bucur de fiecare „escapadă” pe care pot să o am alături de soţul meu. Încercăm de fiecare dată să îmbinăm viaţa profesională cu cea personală, ne bucurăm de fiecare experienţă și la fiecare drum ne străduim să avem timp și pentru noi, pentru relaxare. Ne petrecem mereu timpul împreună, indiferent că ne aflăm în Bucureşti, Norvegia sau în altă parte.

Soţul tău te însoţeşte în România? Parcă nu lua în calcul întoarcerea în ţară...

Sigur că da. Cununia civilă şi cea religioasă au avut loc aici, în Bucureşti. Suntem amândoi foarte dedicaţi meseriilor noastre, dar facem în aşa fel încât să petrecem timp împreună, fără să afectăm în vreun fel viaţa profesională.

Cum a reuşit să te cucerească soţul tău? Eşti o femeie frumoasă, cu siguranţă că-ţi fac mulţi bărbaţi curte…

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Relaţia a decurs firesc, ca între doi oameni care se plac, au ce discuta, împărtăşesc aceleaşi valori. Cred că e foarte important să găseşti pe cineva care să te înţeleagă, să te accepte aşa cum eşti, să te facă să râzi şi alături de care fiecare zi să fie o bucurie.

Că tot am adus vorba despre frumuseţea ta, este gelos soţul tău? Tu ai recunoscut, la un moment dat, că te roade câteodată gelozia.

Cred că gelozia este şi o formă de alint, mai ales pentru noi, femeile, cumva întăreşte, în subconştient, ideea că suntem iubite. Dar nu, nu este cazul de aşa ceva. Am mai spus asta, dar odată ce ajungi la o maturizare emoţională, te cunoşti şi accepţi pe tine aşa cum eşti, cred că gelozia, mai ales exagerată, nu este decât o formă de slăbiciune şi neîncredere. Suntem doi oameni maturi care nu se împiedică de asta.

Cum îţi menţii frumuseţea? Ai totuşi 42 de ani, să nu-mi spui că mănânci orice şi nu faci niciodată sport!

Îţi mulţumesc frumos pentru cuvinte! Este şi gena (mulţumesc, mama!), dar, cu siguranţă, ajută foarte mult şi sportul – atât pentru exterior, cât şi pentru interior. Mie îmi dă o stare foarte bună şi cred că fiecare trebuie să-şi găsească o formă de mişcare care i se potriveşte şi pe care o face cu plăcere, să fie cumva parte din rutină. La mine funcţionează foarte bine dansul şi pilatesul. Cât despre mâncare, da, sunt atentă la ce şi cât mănânc, păstrez un echilibru şi nu exagerez în niciun fel. Nu mănânc desert de trei ori pe zi, dar nici nu îmi număr caloriile la fiecare masă. Nu neglijez orele de somn şi sunt atentă să dorm câte 7-8 în fiecare noapte.

Modifică Setările