News

Întotdeauna a ştiut că Hailey Baldwin este aleasa! Ce spun apropiaţii lui Justin Bieber despre relaţiile lui?

Întotdeauna a ştiut că Hailey Baldwin este aleasa! Ce spun apropiaţii lui Justin Bieber despre relaţiile lui?

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Model Hailey Baldwin can't help but smile while heading to brunch in the Big Apple with her future husband, Justin Bieber. After their meal, the superstar couple were seen waiting for a cab to take them home. Pictured: Justin Bieber, Hailey Baldwin BACKGRID USA 28 JULY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

La începutul acestei luni, Justin Bieber a surprins pe aproape toată lumea când i-a oferit inelul de logodnă iubitei lui, Hailey Baldwin. Însă, apropiaţii artistului nu au fost deloc uimiţi de decizia luată de el. Justin Bieber şi Hailey Baldwin Potrivit celor de la Hollywood Life, prietenii lui Justin Bieber erau siguri că Hailey Baldwin este aleasa şi că doar pe ea ar fi dorit artistul să o ia de soţie. Cu toate acestea, el a vrut să profite de faima şi tinereţea lui şi nu a vrut să regrete că nu a făcut anumite lucruri. Astfel, el a decis să-şi trăiască viaţa şi să aibă mai multe relaţii, însă întotdeauna a fost cu gândul la Hailey, alături de care a mai avut o relaţie în trecut.

„Justin nu a crezut până în acest an că este momentul să treacă la un alt nivel cu Hailey. Sunt prea tineri şi nu vor să strice o relaţie care merge foarte bine. Însă întotdeauna a fost sigur că ea este aleasa. Chiar dacă Justin a fost imatur, acum ia în serios această relaţie şi această căsătorie. Chiar vrea să trăiască toată viaţa alături de Hailey“, au spus apropiaţii lui Justin Bieber.

Modifică Setările