Vedete

Ioana Blaj, concediu de coşmar în Grecia: „Am avut senzaţia că trăiesc un film horror”

Ioana Blaj, concediu de coşmar în Grecia: „Am avut senzaţia că trăiesc un film horror” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Actriţa din serialul „Fructul oprit“ a tras o mare spaimă în vacanţa petrecută cu familia pe litoralul elen.

Ioana Blaj se află alături de familie în vacanţă în Halkidiki. Vedeta a fost surprinsă asearã de furtuna devastatoare care a curpins zona în care aceasta se află.

Ceea ce promitea să fie o vacanţă superbă alături de cei dragi sufletului său, s-a transformat într-un  coşmar. Ioana a povestit în detaliu experienţa prin care a trecut alături de familie şi cei doi copii:

„Aseară stăteam liniştiţi la o tavernă în port, mâncam aperitivele, când a venit venit furtuna, un vânt foarte puternic (120 km/h) şi s-a luat curentul. Copiii au început să ţipe. L-am luat pe sus pe Filip şi căruciorul lui Tudor şi l-am băgat pe prima uşă pe care am găsit-o. Am nimerit în bucătaria unui restaurant. Toată lumea era în panică. Zburau acoperişurile, zburau pahare şi sticle de pe mese şi bucăţi din copaci. Pentru câteva minute nu l-am găsit pe Ducu, care era cu Tudor. Într-un final, ne-am întâlnit.Tremuram din toate încheieturile, abia mă ţineam pe picioare. Filip urla cât putea de tare de teamă, alături de alţi copii pe care îi încercau aceleaşi emoţii. A durat totul cam 15-20 min. Când s-a oprit, l-am pus pe Tudor în cărucior, pe Filip în spatele lui Ducu şi am început să fugim până la hotel (cam 10 minute de mers pe jos). Apa era până la glezne, întuneric beznă. Ne împiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, şezlonguri care zburaseră. Când am ajuns în hotel, am constatat că nu merg lifturile şi trebuie să urcăm 5 etaje cu căruciorul şi copiii. În cameră era apa peste tot... Am avut senzaţia că trăiesc un film horror care nu se mai termină. Bine că suntem sănătoşi şi am scăpat cu bine”, a povestit Ioana Blaj. 

Pe Ioana Blaj, pe care publicul o ştie deja din serialul „Fructul oprit“, o vom vedea jucând şi în serialul „Sacrificiul“, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.