News

Ioana Dichiseanu şi-a creştinat fiica FOTO&VIDEO

Ioana Dichiseanu şi-a creştinat fiica FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 28 poze

Familia actorului Ion Dichiseanu s-a reunit la unul dintre cele mai fericite evenimente, botezul micuţei Anastasia.

Ioana Dichiseanu şi Adrian Artene sunt în culmea fericirii! Din septembrie anul trecut, cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Anastasia, care tocmai a împlinit nouă luni.

Chiar dacă se obişnuieşte ca bebeluşii să fie botezaţi la vârsta de trei-patru luni, micuţa Anastasia a fost creştinată abia acum.

După slujba religioasă, fiica actorului Ion Dichiseanu şi soţul ei şi-au invitat prietenii la petrecerea organizată la un restaurant şic pe malul lacului Herăstrău.

Ioana Dichiseanu a strălucit la botezul Anastasiei, afişându-şi silueta într-o rochie mulată de culoarea piersicii.

La fel de elegantă a fost şi mama ei, Simona Florescu, care a purtat o rochie scurtă de culoare lila, cu multe flori roz aplicate. Şi chiar dacă a divorţat de maestrul Dichiseanu, la un aşa eveniment important au mers împreună.

"A fost foarte frumos! A fost distracţie, a fost veselie, a fost bucurie. Eu sper ca toată lumea să se fi simţit bine. Adi s-a ocupat de tot. A fost băgată în cristelniţă, dar nu scufundată, adică a avut grijă părintele să nu o bage cu totul, a băgat-o aşa simbolic că până la urmă asta înseamnă creştinarea. Normal că am plâns ca orice părinte când îşi vede copilul uşor vulnerabil şi când nu e în mâinile lui, normal că ai emoţii şi plângi. Când îţi dai seama că a crescut şi că trece prin astfel de momente unice normal că mai lăcrimezi", a declarat Ioana Dichiseanu la Antena Stars.

Petrecerea a fost însufleţită de artişti precum Sofia Vicoveanca, Catanga şi Florin Chilian şi, la un moment dat, însăşi bunica Anastasiei a oferit un moment artistic.

Totodată, în ton cu lumea artistică a fost gândit şi candy-barul, care a avut printre prăjiturele, şarlote şi spume dulci silueta statueteiOscar şi mici bileţele care aminteau de lumea filmului: best actor, best actress...