News

Ioana Ginghină, despre Alexandru Papadopol: „Avem o relaţie mai bună decât atunci când eram căsătoriţi“

Ioana Ginghină, despre Alexandru Papadopol: „Avem o relaţie mai bună decât atunci când eram căsătoriţi“

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol anunţau, la finalul lunii mai, că au decis să divorţeze, lucru care s-a întâmplat în luna iunie, la doar câteva săptămâni după ce presa afla decizia lor.

De atunci, Alexandru Papadopol nu a făcut foarte multe comentarii, dar paparazzi l-au surprins alături de Adriana Titieni, care se pare că i-a devenit iubită după divorţ. În schimb, Ioana Ginghină a vorbit destul de des despre divorţ, oferind detalii atât pe blogul ei, cât şi în diferite interviuri.

Zilele trecute, vedeta a vorbit cu jurnaliştii de la Libertatea, cărora le-a dezvăluir că, după divorţ, ea şi Alexandru Papadopol se înţeleg mai bine.

„E foarte bună relaţia mea cu Alexandru. Aş putea zice că avem o relaţie chiar mai bună ca înainte, când eram căsătoriţi. Lăsând lucrurile urâte la o parte, acum eu îi ştiu programul, la fel el pe al meu. Îmi spune: «Uite, eu sunt în săptămâna asta în Bucureşti, dar am spectacol, etc.». Frate, dar nu ţi-am ştiut programul aşa niciodată! Avem o relaţie foarte OK, mă aşteptam să fie aşa, pentru că noi înainte să ne căsătorim am fost prieteni şi, cumva, era normal ca după ce ies toate nebuniile şi iese răul din noi, ca să zic aşa, să ne relaxăm şi să devenim prietenii dinainte. Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau să plec la Roma cu nişte prietene, Ruxandra o să stea la Alexandru. S-a întâmplat ca în weekendul acela el să fie în Bucureşti. Deci ne înţelegem, adică nu mai ţinem cont neapărat de ce scrie pe hârtie“, a spus Ioana Ginghină.