Vedete

Ioana Ginghină, despre încercările prin care a trecut: “După un an de singurătate şi nesiguranţă am intrat într-o nouă relaţie’’

Ioana Ginghină, despre încercările prin care a trecut: “După un an de singurătate şi nesiguranţă am intrat într-o nouă relaţie’’

Pentru Ioana Ginghină, acest an rămâne cu multe încercări, dar şi cu foarte multe lecţii de viaţă. A suferit, dar a mers mai departe, iar astăzi e, în sfârşit fericită.

„Wow ce an intens... câtă nesiguranţă, câte emoţii, câtă schimbare!
Stau şi mă uit la viaţa mea şi realizez cât de mult s-a schimbat din ianuarie şi până acum.
După un an de singurătate şi nesiguranţă am intrat într-o nouă relaţie, Ruxandra a crescut şi am urmărit cum s-a schimbat de la o lună la alta, transformându-se într-o adolescentă cu personalitate. Tot în acest an, am început filmările la serialul „Adela” şi acum pe final de an, mi-am achiziţionat o nouă maşină, după aproape 10 ani de când merg cu cea veche.

Sunt recunoscătoare pentru abundenţa de sentimente şi emoţii care mi-au umplut sufletul în acest an. Am învăţat atât de multe! Mulţumesc universului că sunt. Am mai şi greşit, dar asta este farmecul vieţii, să învăţăm şi să ne dezvoltăm cu fiecare experienţă sau provocare.

Să vină 2021, zic! Chiar sunt curioasă ce veşti ne mai aduce’’, a scris Ioana pe o reţea de socializare.

 

Modifică Setările