News

Ioana Ginghină îşi sărbătoreşte fiica: ''Nu ştiu cum e să cresc o fetiţă de 12 ani, aşa că să ai răbdare cu mine''

Ioana Ginghină îşi sărbătoreşte fiica: ''Nu ştiu cum e să cresc o fetiţă de 12 ani, aşa că să ai răbdare cu mine''

S-au susţinut, şi-au fost sprijin una alteia, iar astăză sărbătoresc. Ioana Ginghină îşi aniverseză astăzi fetiţa. Actriţa îi transmite un mesaj emoţionant Ruxandrei, care, deşi împlineşte doar 12 ani, o ajută să se redescopere în fiecare zi.

“Azi este doar despre ea, despre îngerul din viaţa mea, aş muta munţii din loc doar ca să o ştiu fericită. Nu ştiu de ce Dumezeu a ales ca tot azi, după 12 ani, într-o zi de 12.08 să fac un mare şi important pas. Eu una nu cred în coincidenţe şi chiar cred că 12 august este ziua mea norocoasă. La mulţi ani, Ruxandra mea şi să ştii că nu ştiu cum e să cresc o fetiţă de 12 ani, aşa că să ai răbdare cu mine. Te iubesc!”, spune Ioana Ginghină.

Actriţa i-a spus prima dată fiicei sale că are o relaţie. “Nu voiam să fiu “prinsă” de paparazzii şi Ruxandra să nu ştie chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiţă mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri. Aşa că la sfatul terapeutului am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă văd cu cineva. I-am gătit paste cu brânză şi desert şi într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp”. A subliniat în discursul ei că ea va avea întotdeauna prioritate, “ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simţi că este momentul, iar momentul va fi când voi ştii că este ceva pe termen lung. Terapeutul m-a avertizat că va fi o confuzie amestecată cu emoţie, dar că în final Ruxi va fi fericită pentru că eu sunt fericită. Când i-am văzut faţa, care exprima ceva între zâmbet, şoc, poate şi puţină groază, m-am simţit cea mai egoistă mamă. Mă gândeam cum pot să rănesc acest copil care a fost rănit atâta timp. Cum am putut să ma gândesc la fericirea mea? Aveam voie? Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viaţa mea”.

 

Modifică Setările