News

Ioana Ginghină, mărturisiri zguduitoare: “Aproape fiecare poză era un cuţit în inimă”

Ioana Ginghină, mărturisiri zguduitoare: “Aproape fiecare poză era un cuţit în inimă”

Ioana Ginghină a avut puterea să vorbească despre suferinţa care a încercat-o în ultima vreme, dar pe care a reuşit să o depăşească. Actriţa s-a luptat cel mai mult cu amintirile.

“Nu de puţine ori am zâmbit la amintirile din anii trecuţi cu care mă surprinde Facebook-ul.  Însă în ultimul an, aproape fiecare poză era un cuţit în inimă.

Indiferent că eram singură sau cu familia, îmi aminteam acele timpuri şi involuntar îmi dădeau lacrimile.  Prietenii mi-au spus să mă apuc să şterg acele poze, pentru a mă scuti de această “suferinţa”. Se pare că există şi o aplicaţie pentru asta. O aplicaţie care îţi scoate persoanele nedorite din pozele de pe on-line şi de pe telefon. Însă eu am ales să mă vindec. Aşa că le-am privit de fiecare dată cu drag şi nostalgie aşteptând ca timpul să-şi facă treaba şi să vindece rănile”, scrie Ioana pe blogul ei.

Astăzi, lucrurile au căpătat un alt sens. “Ei bine, da, am avut dreptate, căci în ultimul timp pot să privesc acele poze şi să zâmbesc, ba mai mult să mă bucur că nu le-am şters şi că au rămas acolo să-mi amintească de vremuri frumoase şi calde care la acel moment m-au făcut fericită. Fericirea însă este peste tot şi abia aşteaptă să fie descoperită şi trăită, aşa că acum este iar în viaţa mea. Cum? Prin lucruri simple şi mărunte dar şi prin realizări mari şi dorinţe împlinite.

Mă bucur că nu am şters nicio poză, nici de pe Facebook şi nici din telefon.
Acum pot să mă bucur în continuare de ele, să-mi spun : “Ce frumoasă este viaţa ta, Ioana!”, adaugă Ginghină.

Modifică Setările