News

Ioana Ginghină, prima apariţie după divorţ. Ziua a fost la notar, seara la OK! Rooftop Party

Ioana Ginghină, prima apariţie după divorţ. Ziua a fost la notar, seara la OK! Rooftop Party

E o perioadă plină de începuturi pentru actriţa Ioana Ginghină. Ieri, a mers la notar şi a pus punct, legal, mariajului cu Alexandru Papadopol. Evenimentul, însă, nu i-a umbrit starea de spirit, vedeta prezentându-se la OK! Rooftop Party pentru o seară ”festival chic”.

Energică, zâmbitoare şi mai sexy ca oricând, Ioana Ginghină a participat, aseară, la cea de-a doua ediţie a evenimentului organizat de revista OK! pe terasa de la Mega Mall. Respectând dress-code-ul serii, ”festival chic”, actriţa de 41 de ani a purtat un maiou din satin, alb, şi o fustă din denim, prevăzută cu un voal transparent.

Cât despre divorţ, Ioana a declarat pentru colegii de la Click că totul a decurs cât mai civilizat cu putinţă şi că nu a păstrat numele ”Papadopol”, câştigat după căsătorie. ”Am fost astăzi la notar şi am divorţat de comun acord. Toate discuţiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele şi apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. (…) Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, şi sunt sigură că vom rămâne într-o relaţie amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie - Ginghină", a spus pentru Click.ro vedeta.