News

Ioana Ginghină, prima reacţie după divorţul de Alexandru Papadopol: „Există multă tensiune şi presiune atunci când eşti părinte“

Ioana Ginghină, prima reacţie după divorţul de Alexandru Papadopol: „Există multă tensiune şi presiune atunci când eşti părinte“

Săptămâna trecută, presa tabloidă a anunţat că Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să divorţeze şi că actorul ar fi părăsit căminul conjugal.

Potrivit publicaţiilor de scandal, la casa celor doi ar fi ajuns, în urmă cu mai mult timp, şi un echipaj de poliţie, iar lucrurile dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol se deterioreaseră de aproximativ patru luni.

În urmă cu mai puţin de 24 de ore, Ioana Ginghină a postat pe blogul personal un text despre familie şi despre rolul de părinte, afirmând că totul este foarte greu.

„Există multă tensiune şi presiune atunci când eşti părinte. Este o mare responsabilitate şi multă muncă, însă ce mă întreb de foarte multe ori este: sunt oare destul de distractivă în relaţia cu Ruxandra? Nu aş vrea să fiu o mamă tensionată, axată doar pe a produce necesarul de bani pentru o viaţă decentă şi concentrată pe învăţătură. Se spune că noi, părinţii, suntem oglinda copiilor şi că sunt mari şanse ca să ne copieze şi la maturitate, deci chiar mi-aş dori să-i arăt Ruxandrei un adult cu simţul umorului, relaxat şi dornic de distracţie“, a scris Ioana Ginghină.