Vedete

Ioana Ginghină s-a testat de coronavirus. Care a fost motivul

Ioana Ginghină s-a testat de coronavirus. Care a fost motivul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ioana Ginghină s-a testat de coronavirus. Actriţa a luat această decizie deoarece a plecat într-o călătorie la sute de kilometri distanţă de România. 

Ioana Ginghină a plecat în vacanţă la mare depărtare de casă pentru a se odihni. A ales drept destinaţie Thasos, Grecia, însă înainte de a ajunge la destinaţie, vedeta a fost nevoită să facă testul pentru COVID-19. Rezultatul a fost negativ, după cum a povestit chiar ea pe reţelele de socializare: 

"După 12 ore am ajuns, ieri în Thasos. N-am stat la vamă decât să facem testul covid şi atât. A durat 10-15 minute cu totul. Aici e linişte, puţini turişti faţă de alţi ani, însă e frumos. De acum plajă, mare, soare. Să aveţi o zi frumoasă!", a scris ea în mediul online. 

Ioana Ginghină: “Când o să am 50 de ani, vreau să arăt la fel de bine ca Jennifer Lopez”. Ce tratamente urmează actriţa

Ioana Ginghină o admiră pe Jennifer Lopez şi vrea să arate ca ea.  Actriţa a adoptat un stil de viaţă sănătos, dar pentru că îşi dorea ca rezultatele să fie cu adevărat spectaculoase a apelat şi la medicul Ciprian Flueraş. Cu toate că urmează o dietă vegetariană, face foarte mult sport şi investeşte constant în propria sa dezvoltare personală, Ioana Ginghină vrea să fie mereu în formă maximă şi este conştientă că toate aceste eforturi necesită şi ajutorul unui specialist.

Foto: Facebook

Modifică Setările