News

Ioana Ginghină se reinventează după divorţ! A apelat pentru prima dată la ajutorul esteticianului

Ioana Ginghină se reinventează după divorţ! A apelat pentru prima dată la ajutorul esteticianului

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis, în urmă cu mai multe luni, că a venit vremea să meargă pe drumuri separate, iar despre despărţirea lor s-a vorbit pentru prima dată în urmă cu aproximativ trei luni.

De atunci şi până acum, presa tabloidă a oferit mai multe detalii despre divorţul celor doi actori, publicul aflând că relaţia Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol nu mai mergea încă de anul trecut şi că inclusiv Ruxandra, fiica celor doi, a sfătuit-o pe actriţă să divorţeze de soţul ei.

În urmă cu aproximtiv o săptămână, Alexandru Papadopol s-a afişat deja cu o nouă parteneră, şi ea persoană publică, Adriana Titieni, iar acum Ioana Ginghină a luat o decizie radicală. Din câte se pare, actriţa încearcă să se reinventeze după divorţ, astfel că a apelat pentru prima dată în viaţă la ajutorul esteticianului.

„Abia aştept să vă povestesc despre prima mea experienţă cu botox. În curând pe blog“, a scris Ioana Ginghină pe Instagram, în dreptul unei fotografii care a fost realizată în cabinetul esteticianului.