Lifestyle

Ioana Ginghină şi-a investit banii într-un nou business

Ioana Ginghină şi-a investit banii într-un nou business

Ioana Ginghină a profitat din plin de perioada restricţiilor impuse de pandemie şi a inventat un joc pentru copii.

“Tisha şi jucăriile” este un alt copil al meu, un nou proiect şi totodată cea mai potrivită modalitate de a sărbători aniversarea a 9 ani de activitate MiniArt Show. Este de fapt un board game care poate avea şi un suport audio, un spectacol muzical la cutie, plin de provocări pentru întreaga familie. Obiectivul meu a fost să realizez un produs unic pe piaţă, pentru care am primit deja review-uri încurajatoare”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său proiect.

Într-o eră în care copiii sunt din ce în ce mai dependenţi de gadgeturi şi conectaţi aproape în permanenţă la Internet, Ioana Ginghină crede cu tărie că aceste obiceiuri pot fi schimbate şi reconstruite, în aşa fel încât locul lor să fie luat de activităţi creative, în care pot fi implicaţi deopotrivă părinţii, dar şi copiii.

Tisha, Gratziline, Rază de Culoare, Coşarul şi Ursuleţul sunt cele cinci personaje care îi vor ghida pe copii şi părinţi deopotrivă în această aventură şi îi vor ajuta să îşi creeze propriul musical, oriunde şi oricând.

Foto Isabel Beatrice Strat

Modifică Setările