News

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol se despart? "Cumva e clar că am greşit"

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol se despart? "Cumva e clar că am greşit" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz trece printr-un moment greu. Iar vorbele actriţei ne pun pe gânduri...

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol ar fi împlinit, toamna aceasta, în octombrie, 12 ani de căsnicie. Un mariaj binecuvântat şi cu un copil, Ruxandra, care în luna august va împlini 11 ani.

Potrivit celor de la "Libertatea", viaţa celor doi actori a fost zguduită de un scandal ce l-a determinat pe Alexandru Papadopol să plece de acasă.

„La casa lor a ajuns poliţia, au avut un scandal chiar de faţă cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a povestit un vecin pentru "Libertatea".

Totodată, un text postat de Ioana Ginghină pe blogul personal ne ridică nişte semne de întrebare.

"Cumva, deşi eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecţie destul de dura, că să învăţ să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafaţa, pentru a păcăli Creatorul că ştiu să fiu bună şi să apreciez ce am, aşa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă şi să nu “mă deranjeze”…Cumva e clar că am greşit şi la formă şi la fond, însă e frustrant că încă nu ştii ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.
Şi atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu paşi mărunţi şi începi să te bucuri de lucrurile mărunte.
Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reuşit să ieşi din casă şi să zâmbeşţi fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ţi-a mai dat târcoale şi chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra şi-a scuturat stiloul de cerneală pe cămaşa ta albă.
Când stau pe canapeluţamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică şi ne-am bucurat de soare, realizez că viaţă e frumoasă chiar şi în cele mai cenuşii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!"

Ce-i drept, în ultimele luni, Ioana Ginghină n-a mai apărut cu Alexandru Papadopol în fotografii, ci doar cu fetiţa ei, Ruxandra. (vezi galeria foto)

Întrebată de reporterii "Libertatea" dacă zvonul divorţului se adevereşte, Ioana Ginghină s-a limitat în a declara că: „Nu e totul roz, dar mă abţin de la orice comentariu”. 

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, când au fost distribuiţi în prima telenovelă a postului Acasă TV, „Numai iubirea”, şi s-au căsătorit în 2007.
Modifică Setările