Vedete

Ioana Ginghină vrea să se mute din vila în care a stat cu Papadopol: „Efectiv nu mai pot. Este un chin“

Ioana Ginghină vrea să se mute din vila în care a stat cu Papadopol: „Efectiv nu mai pot. Este un chin“

An de foc pentru actriţa Ioana Ginghină care se pare că încă nu şi-a încheiat chiar toate socotelile cu fostul soţ, Alexandru Papadopol. S-au despărţit în vară, însă ea a rămas cu vila de lângă Bucureşti şi cu amintirile care o „chinuiesc şi o răscolesc”. Iar acum, bruneta sexy din „Numai iubirea” şi-a reorganizat viaţa şi vrea să se mute chiar în inima Capitalei.

După 12 ani de mariaj presărat cu rele şi cu bune, actorii Ioana Ginghină (42 de ani) şi Alexandru Papadopol (44 de ani) au divorţat discret, la notar, pe 23 iulie. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Numai iubirea” (Acasă TV) şi s-au căsătorit după doi ani, în timp ce filmau pentru „Daria, iubirea mea” (Acasă TV).

Iniţial, s-au separat anul trecut, înainte de Crăciun, iar în vară, la divorţ, au stabilit la notar ca ea şi fetiţa lor să rămână cu vila din afara Bucureştiului, evaluată la 200.000 de euro. Însă actriţa vrea să renunţe la imobil pentru că a început lucrul, îşi continuă studiile şi vrea să se mute în centrul Bucureştiului.

Iată ce a spus Ioana Ginghină despre vila în care stă