Lifestyle

Ioana Ginghină: “Vreau să arăt când voi avea 50 de ani la fel de bine ca Jennifer Lopez”. Ce tratamente urmează actriţa

Ioana Ginghină: “Vreau să arăt când voi avea 50 de ani la fel de bine ca Jennifer Lopez”. Ce tratamente urmează actriţa

Ioana Ginghină o admiră pe Jennifer Lopez şi vrea să arate ca ea.  Actriţa a adoptat un stil de viaţă sănătos, dar pentru că îşi dorea ca rezultatele să fie cu adevărat spectaculoase a apelat şi la medicul Ciprian Flueraş.

Cu toate că urmează o dietă vegetariană, face foarte mult sport şi investeşte constant în propria sa dezvoltare personală, Ioana Ginghină vrea să fie mereu în formă maximă şi este conştientă că toate aceste eforturi necesită şi ajutorul unui specialist.

,,Am venit până la Braşov pentru a mă întâlni cu doctorul Ciprian Flueraş, pentru că ştiam că el este specializat în tehnici non-invazive de înfrumuseţare. Cum îmi doream ca înainte să plec în vacanţă să îmi pregătesc tenul pentru bronz şi plimbări prin soare, mi-a fost recomandat tratamentul DERMALINFUSION. Acum tenul meu arată foarte bine, îl simt curat, hidratat şi sunt gata de vacanţă. Sper să revin în curând şi pentru alte tehnici anti-aging, pentru că vreau să arăt când voi avea 50 de ani la fel de bine ca Jennifer Lopez, pe care o admir enorm”, a declarat Ioana Ginghină.

Doctorul Ciprian Flueraş este recunoscut pentru procedurile de înfrumuseţare cu lasere de înaltă tehnologie.

 

Modifică Setările