Evenimente

Ioana Năstase, dezamăgită de Ilie Năstase. Ce a refuzat marele sportiv să facă pentru soţia lui

Ioana Năstase, dezamăgită de Ilie Năstase. Ce a refuzat marele sportiv să facă pentru soţia lui camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ioana Năstase şi-a dorit cu ardoare un cal , iar Ilie Năstase i-a promis că îl va avea de ziua ei.  Marele sportiv s-a sucit însă atunci când a văzut că trebuie să scoată din buzunar 25.000 de euro. Bruneta nu a stat însă pe gânduri şi şi-a făcut singură acest cadou.

“Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluţ care va veni peste mine va fi al meu. Primul căluţ care a venit către mine a fost Cezărică, care era şi foarte scump.

Ilie auzind preţul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ţi iau femeie niciun cal că e prea scump”, a povestit Ioana Simion la Antena Stars. „Am venit trei zile la rând la căluţ, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluţul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluţul, după care l-a câteva zile s-a gândit şi el să pună jumătate”, a adăugat bruneta.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările