Vedete

Ioana vorbeşte cu Ilie Năstase, dar nu s-au împăcat după actele de violenţă: "Vreau să stau o perioadă singură"

Ioana vorbeşte cu Ilie Năstase, dar nu s-au împăcat după actele de violenţă: "Vreau să stau o perioadă singură" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Se apropie divorţul sau o dulce împăcare? După actele de violenţă, Ioana a dezvăluit că vorbeşte cu Ilie Năstase, dar încă nu a luat o decizie în privinţa relaţiei lor!

Ioana Năstase nu s-a împăcat încă cu Ilie Năstase, deşi el a încercat în repetate rânduri să o convingă. Cei doi vorbesc după actele de violenţă de acum câteva zile, ba chiar acesta a fost în casa lui pentru a-şi lua câteva lucruri: 

"Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan nu mă gândesc la o împăcare.", a spus ea despre vizita din casa soţului şi despre fotografiată făcută acolo care ulterior  apărut pe reţelele de socializare. 

Se pare că Ioana stă acum la Constanţa, departe de Ilie Năstase. Pentru o perioadă vrea să fie singură, nu ştie încă dacă va cere divorţul sau nu: "Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat. El îmi cere să ne împăcăm, însă mă mai gândesc. Pentru mine iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul.", a spus aceasta la Antena Stars, conform spynews.ro. 

Ioana Năstase: "M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!"

Vinerea trecută, Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase, astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti. Acum, Ioana se gândeşte serios la divorţ. Începutul de an s-a lăsat cu peripeţii pentru cuplul Ioana (45 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani). După ce au petrecut Revelionul ca doi porumbei îndrăgostiţi, la doar câteva zile au ajuns să se bată. Dragoste cu năbădăi sau nu, de data aceasta a intervenit şi Poliţia, la solicitarea soţiei, care s-a trezit dintr-o dată luată la palme. Până acum nu s-au ştiut toate detaliile acestui episod violent, însă doamna Năstase a acceptat să vorbească despre el, după ce a reuşit să îşi mai revină din şoc.

Bruneta originară din Constanţa spune că nu fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii lui Nasty. “Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea."

Foto: Facebook

Modifică Setările