News

Ion Cristoiu, probleme după vaccinul anti- Covid: Nu am reuşit să mă refac

Ion Cristoiu, probleme după vaccinul anti- Covid: Nu am reuşit să mă refac

Ion Cristoiu a acuzat o stare de rău după ce şi-a făcut vaccinul anti-Covid. Jurnalistul a recunoscut că a avut momente când abia putea să vorbească.

 “Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simţit, şi am înţeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toţi au remarcat faptul că abia vorbeam. După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reuşit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală.

M-am trezit dimineaţă vioi, dar pe la prânz iar m-am simţit obosit. Eu am reclamat faptul că există posibilitatea unor reacţii adverse şi că nimeni nu le previne. Adică vaccinarea are loc într-o voioşie comunistă, adică hai cu toţii la Bumbeşti-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune.

„Starea este de sfârşeală. Eu, care sunt un tip care bea cafele de rup, şi de abia reuşeam să vorbesc. Am înţeles că au fost situaţii în care anumite persoane nici nu au putut să conducă”.”, a povestit Ion Cristoiu la Antena 3.

Jurnalistul crede că nu suntem suficient de informaţi cu privire la efectele adverse pe care le-ar avea vaccinul.

 “Am înţeles că la al doilea e mai complicat, că trebuie să iei şi Paracetamol. Circulă pe Facebook tot felul de medicamente pe care trebuie să le iei.

Eu am ridicat o problemă fundamentală şi anume: sigur e bine că ne vaccinăm, dar campania de vaccinare nu trebuie să ia aspectul unei întreceri socialiste, adică să se spună că poţi avea, să se facă recomandări. Nu am auzit niciun medic să spună dacă vă simţiţi obosiţi, culcaţi-vă”, a mai declarat Ion Cristoiu.

 

Modifică Setările