News

Ion Dichiseanu, din nou la spital. Actorul are probleme grave de sănătate: "Totul este din cauza unei investigaţii greşite"

Ion Dichiseanu, din nou la spital. Actorul are probleme grave de sănătate: "Totul este din cauza unei investigaţii greşite" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ion Dichiseanu se confruntă din nou cu probleme de sănătate! Actorul de 87 de ani a ajuns din nou la spital. Fiica sa, Ioana Dichiseanu, a oferit primele detalii despre starea lui. 

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, a publicat luni un mesaj pe contul ei de Facebook în care anunţă că actorul în vârstă de 87 de ani se confruntă cu probleme de sănătate cauzate de o investigaţie „făcută greşit” la o clinică privată. 

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris ea pe Facebook. 

Ion Dichiseanu a fost internat în luna decembrie la spital

Ion Dichiseanu a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca în luna decembrie. În momentul internării, actorul avea saturaţia de oxigen foarte mică şi acuza probleme respiratorii. Ion Dichiseanu suferă de o afecţiune cardiacă şi are şi insuficienţă renală.

După externare, în ianuarie, actorul a transmis un mesaj: "Iubiţii mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulţumesc pentru gândurile bune pe care mi le-aţi purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole! Dumnezeu a lucrat şi prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgenţă ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenţi, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, acelaşi actor recunoscător publicului! Vă îmbrăţişez şi, de data aceasta, primiţi voi aplauzele mele!", a spus Ion Dichiseanu.

Foto: Facebook

Modifică Setările