News

Ion Dichiseanu se află tot în spital. Ce spune Ioana, fiica marelui actor

Ion Dichiseanu se află tot în spital. Ce spune Ioana, fiica marelui actor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ion Dichiseanu se află de ceva vreme internat la Spitalul Floreasca, iar toţi cei care l-au cunoscut sau l-au urmărit în rolurile juca speră că va reuşi să depăşească perioada critică şi va reveni acasă.

Cu sufletul alături de marele actor este şi fiica lui, Ioana. Aceasta speră că tatăl ei va câştiga şi acum pariul cu viaţa, aşa cum a reuşit şi la cutremurul din 77.

“Eu am spus şi voi susţine mereu că tata este un luptator. Nu orice fel de luptator, ci unul super puternic care merge cu Dumnezeu în inimă. Pe 4 martie 1977 , tata era invitat în blocul Casata. Nu a ajuns acolo, pentru că un telefon pentru un post-sincron pe nepregătite l-a salvat. Blocul s-a prăbuşit. A câştigat multe pariuri cu viaţa şi încă o face. Să dea Dumnezeu să vină curând şi sănătos acasă!”, mărturiseşte Ioana.

 Ioana are convingerea că tatăl ei a ajuns în această stare din cauza unei investigaţii greşite.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, scria Ioana pe Facebook. 

 

Comentarii

Modifică Setările