News

Ionela Năstase şi Vlad Petreanu s-au căsătorit FOTO

Ionela Năstase şi Vlad Petreanu s-au căsătorit FOTO camera-retro icon Vezi galeria 35 poze

În sfârşit, cei doi jurnalişti au făcut şi ei pasul cel mare. Naşii fetiţei Simonei Gherghe au ajuns în faţa ofiţerului stării civile.

Cunoscuţi publicului pentru transmisiunile lor pentru Antena 1, Antena 3, România TV sau Realitatea TV, Ionela Năstase şi Vlad Petreanu sunt consideraţi a fi printre cei mai profesionişti jurnalişti şi viaţa a făcut ca ei să formeze un cuplu frumos în particular.

După mai mulţi ani de relaţie, cei doi şi-au anuntat logodna în luna aprilie a acestui an. Vlad Petreanu a îmbrăcat un tricou cu un mesaj mai mult decât elocvent: “Vrei să fii soţia mea?”. Lângă el se afla iubita lui, care purta un tricou de culoare albă, cu răspunsul la marea întrebare: “DA”.

După o petrecere a burlăciţelor, pusă la cale de colegele din Antena 1, Ionela Năstase a îmbrăcat ieri rochia de mireasă - o rochie trei sferturi mulată, din dantelă, cu mâneci lungi şi volane în partea de jos, care i-au flatat silueta.

Mirele a ales un costum albastru

Naşii lor sunt binecunoscutul chef Adrian Hădean şi partenera lui de viaţă, Sonia Nechifor - foarte elegantă, într-un port popular alb-negru cu iie transilvăneană.

Printre invitaţii lor s-au numărat finii Simona Gherghe şi Răzvan Săndulesu, Paula Rusu, Andra MămularuCarmen MoiseCătălin Striblea, dar şi Andreea Esca.

Vă oferim câteva imagini din aceste zile trăite la maximum de Ionela şi Vlad Petreanu.

Modifică Setările