News

Ionică din „Liceenii“, de nerecunoscut la 54 de ani! Actorul Mihai Constantin este schimbat total

Ionică din „Liceenii“, de nerecunoscut la 54 de ani! Actorul Mihai Constantin este schimbat total camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

S-a născut într-o familie de artişti, fiind fiul actorului George Constantin şi al mezzosopranei Iulia Buciuceanu, sora actriţei Tamara Buciuceanu, iar acest lucru l-a făcut pe Mihai Constantin să urmeze cariera tatălui său.

Cu un talent care s-a moştenit din generaţie în generaţie, şi Matei, fiul lui Mihai Constantin este tot actor, iar în urmă cu două luni, cei doi au fost invitaţi la Europa FM pentru a vorbi despre cariera lor.

Mihai Constantin a debutat în actorie în filml „Cutia de viteze“, însă rolul care l-a făcut celebru şi care a intrat în istorie este cel al lui Ionică din „Liceenii“. Deşi a jucat în nenumărate filme şi piese de teatru, actorul ajuns la 54 de ani este confundat în continuare cu personajul căruia îi dădea viaţă în anul 1986.

Deşi au trecut zeci de ani de la debutul filmului „Liceenii“, Mihai Constantin este în continuare Ionică pentru mulţi fani ai cinematografiei, în ciuda faptului că, în 1994, a luat premiul UNITER la categoria „Cel mai bun actor al anului“, pentru rolul Leontes din ”Poveste de iarnă” de William Shakespeare.

Mai multe fotografii cu actorul Mihai Constantin pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările