News

Ionuţ Dolănescu şi soţia lui au coronavirus. Ce simptome au cei doi şi cum se simt acum

Ionuţ Dolănescu şi soţia lui au coronavirus. Ce simptome au cei doi şi cum se simt acum camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Da, şi ei au fost testatţi pozitiv. Ionuţ Dolănescu şi soţia lui sunt infectatţi cu coronavirus. Din primele declaraţii ale artistului se pare că starea lor de sănătate este una bună!

Interpretul de muzică populară Ionuţ Dolănescu a declarat că el şi soţia lui, Doiniţa, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

"Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi", a mărturisit artistul la Antena 3.

Şi Ionuţ Dolănescu, dar şi soţia au intrat acum în izolare. Cei doi aveau planuri serioase, intenţionau să se întoarcă în Statele Unite, iar artistul trebuia să lanseze un nou album. Pentru 14 zile cei doi nu mai pot părăsi domiciliul.

Ulterior, cei doi artişti vor efectua un nou test COVID. Dacă e negativ, pot ieşi din izolare. „Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla. Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testaţi pozitiv”, a încheiat artistul.

Foto: Facebook

Modifică Setările