Red Carpet

Ipostaza inedită în care s-a afişat Elena Gheorghe. Artista nu poartă haine

Ipostaza inedită în care s-a afişat Elena Gheorghe. Artista nu poartă haine camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Elena Gheorghe nu a stat departe de studio şi de platourile de filmare nici în această perioadă cu multe restricţii. Ba mai mult, la început de toamnă vine cu o piesă şi un videoclip nou! “Vulnerabili” este titlul noului single lansat de Elena şi vine cumva în tandem cu perioada prin care trecem cu toţii, plină de vulnerabilităţi.

În videoclip, Elena apare în ipostaze senzaţionale, Artista este “îmbrăcată” doar cu… două kilograme de sclipi.

“După filmări am reuşit să “împart” sclipici peste tot. Casa a fost plină de “amprente” şi cea mai fericită a fost Amelie, bineînţeles, care deja se vedea într-un basm cu prinţese.

Clipul a fost filmat în două anotimpuri diferite: vară şi toamnă. Vara am făcut saună în Grădina Botanică, iar toamna am filmat cadrele în apă, la puţine grade, iar ce a urmat după mi-a dat bătăi de cap.

Nu este prima dată când filmez în condiţii “deosebite”, dar de data aceasta pot să spun că am avut  de tras. Am avut simptome de răceală, şi am avut nevoie de câteva zile de recuperare. Partea bună din tot răul a fost că nu am avut concerte, căci altfel mi-aş fi pus vocea la încercare după orele de stat în frig şi contactul cu apa rece. A meritat însă, pentru că videoclipul a ieşit aşa cum a fost desenat de regizor, iar piesa scrisă de Alex Pelin şi Andy Platon este exact de ce avem nevoie”, spune Elena Gheorghe.

 

Modifică Setările