News

Ipostaze compromiţătoare cu Justin Bieber şi fiica lui Stephen Baldwin, în piscină!

de admin

Ipostaze compromiţătoare cu Justin Bieber şi fiica lui Stephen Baldwin, în piscină!

Roiesc tinerele fete ale celebrităţilor pe lângă rebelul Justin, că mai c-am da crezare acelei “Bieber fever” . Nelipsite din cercul său apropiat de prieteni sunt mai ales Kendall Jenner (19) şi Hailey Baldwin (18) – ele între ele prietene bune şi modele!. Şi date fiind întâlnirile lor atât de frecvente şi intime, m-ai c-am spune că e şi ceva suspect la mijloc…

Însă dacă zvonurile cum că Justin cuceritorul cel de 20 de ani ar fi iubitul ba uneia, ba alteia au fost mereu contrazise, nu poate nega o apropiere foarte intimă de Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care cântăreţul a fost prins jucându-se şi distrându-se în piscine sa de la casa proprie din Beverly Hills. Justin a negat că cei doi ar fi iubiţi, însă pozele chiar vorbesc de la sine şi spun cu totul altă poveste. Una amoroasă, evident!

Justin şi Hailey stau foarte apropiaţi pe marginea pisicine, râzând şi chicotind, lipiţi unul de celălalt, în pielea goală - o ipostază chiar interzisă celor care sunt doar prieteni şi nimic mai mult. Mai ales că la vârsta lor atât de fragedă şi sensibilă, hormonii îşi fac de cap în voie. Amândoi au mai fost văzuţi zilele acestea şi la cumpărături împreună, însă fără nici un gest de tandreţe publică.

FOTO HEPTA

Modifică Setările